logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مراسم دعای عرفه در شهرکرد برگزار می شود

مراسم دعای عرفه در شهرکرد برگزار می شود
مدیر هیات رزمندگان اسلام شهرکرد، از برگزاری مراسم دعای عرفه در مصلای بزرگ شهرکرد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ؛ کاظم احمدی  مدیر هیات رزمندگان اسلام شهرکرد اظهار کرد: همزمان با دومین سالگرد عروج ملکوتی مهاجرین الی الله در فاجعه منا، مراسم پرفیض دعای عرفه، در مصلای امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار می گردد.

وی افزود: این مراسم از ساعت 16:30 روز پنج شنبه نهم شهریورماه مصادف با 9 ذیحجه آغاز می شود و یاد و خاطره 19 شهید والامقام استان در که در موسم حج 1394 سال گذشته به لقای پروردگار متعال شتافتند،نیز گرامی داشته می شود.

مدیر هیات رزمندگان اسلام شهرکرد افزود: در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله کیوانی که خود از خانواده شهدای منا می باشد، سخنرانی می کند.

به گفته وی، دعای پرفیض عرفه نیز با نوای گرم ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت آقایان حاج منصور اسلام پناه و حاج علیرضا شریفی قرائت خواهد شد و مصلای شهرکرد از یک ساعت زودتر آماده حضور مشتاقان زیارت عرفه است.

احمدی با اشاره به اینکه در مراسم دعای عرفه سال گذشته 10 هزار نفرشرکت داشته اند اذعان داشت:  پیش بینی می شود امسال نیز به همین تعداد در این آیین معنوی حضور یابند.

مدیر هیات رزمندگان اسلام شهرکرد گفت:روز نهم ذیحجه مصادف با سالروز شهادت سفیر دشت کربلا حضرت مسلم بن عقیل (علیه السلام) است و دعای عرفه همراه با روضه حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) و شهدای کربلا خوانده می شود.

وی افزود: دعای شریف عرفه که ماثور از امام حسین(علیه السلام) است که بهترین میراث معنوی آن امام برای انسانهای موحّد می باشد.

دعای عرفه همه سال نهم ذی الحجه و پیش از عید قربان برگزار می شود و در بین مردم از جایگاه والای معنوی برخودار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه