به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،در چهارمین روز از هفته دولت 15 طرح عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر بیش از 6 میلیارد و 110 میلیون تومان با حضور فرماندار شهرستان پارس اباد،جمعی از مسئولان بخش و فرماندهان نظامی و انتظامی افتتاح و به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,اکبر صمدی و هیات همراه در بدو ورود به اصلاندوز با حضور در مجتمع گاوداری 200 راسی پورمردان که توسط بخش خصوصی و با مشارکت بانک کشاورزی احداث شده است ضمن افتتاح از نقاط مختلف این گاوداری بازدید کردند.
,همچنین مراسم پرده برداری از لیست طرحها و پروژه های عمرانی و اقتصادی افتتاحی اصلاندوز در سال 96 با حضور مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی و شوراهای شهر برگزار شد.
,در ادامه یکدستگاه لودر که فرمانداری پارس آباد بصورت رایگان در اختیار بخشداری اصلاندوز قرار داده است افتتاح شد.
,همچنین با حضور مسئولان و اهالی روستای طاهرآباد گازرسانی به 4 روستای غرب دره رود طاهرآباد،گوزلی،ایدر و اسکیلو با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 300 میلیون تومان افتتاح شد و تعداد 450 خانوار این روستاها از نعمت گاز بهره مند شدند.
,سیدعباس مینایی بخشدار اصلاندوز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت با اشاره به طرحها و پروژه های افتتاحی در سال 96 گفت:احداث سه خانه بهداشت در روستاهای ایمان قویی،الم لو و چوخلی قویی،پیاده رو سازی و جدول گذاری خیابان امام(ره) و جمهوری،جدول گذاری معابر 11 روستا،بهسازی و شن ریزی معابر 12 روستا،احداث و نصب پست هوایی در روستای محبوب کندی و شهر اصلاندوز،احداث پل،کانال سنگی و غسالخانه،افتتاح دو باب واحد مسکونی محرومین،گازرسانی به 4 روستا و حصارکشی آرامستان گوزلی از طرحها و پروژه هایی است که در هفته دولت به بهره برداری رسید.
,اکبر صمدی فرماندار شهرستان پارس آباد نیز در حاشیه افتتاح این طرحها با بیان اینکه هفته دولت فرصتی مناسب برای تشریح عملکرد دولت است، اظهار کرد:در طول هفته دولت در شهرستان پارس آباد 76 پروژه با اعتبار 76 میلیارد تومان مورد افتتاح و بهرهبرداری قرار میگیرد.
,,
,























, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه