اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ید طولای نماینده تبریز در چرخش به سمت دولت؛

وقتی نماینده‌‌‌ی "ملت" سخنگوی وزیر "دولت" می‌شود/ فراکسیون ترک زبانها کم‌خرج و پرسود برای وکیل الدوله‌ها

وقتی نماینده‌‌‌ی "ملت" سخنگوی وزیر "دولت" می‌شود/ فراکسیون ترک زبانها کم‌خرج و پرسود برای وکیل الدوله‌ها
نمایندگانی که خود را برای تشکیل فراکسیون "ترک زبانان" به آب و آتش می‌زنند در جلسه‌ی استیضاح وزیر راه و شهرسازی افتخاراتی مثل سخنگویی وزیر را در کارنامه خود به ثبت رسانده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، حضور وزیری از آذربایجان در ترکیب کابینه‌ی دوازدهم مطالبه‌‌ای است که  مردم و مسئولین مختلف آذربایجان مدتهاست آنرا مطرح می کنند. در این میان اما نمایندگان ترک زبان با محوریت نمایندگان تبریز با تشکیل جلسات مختلف درصدد معرفی فردی به رییس جمهور هستند تا بعنوان یکی از وزرا به مجلس معرفی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, حضور وزیری از آذربایجان در ترکیب کابینه‌ی دوازدهم مطالبه‌‌ای است که  مردم و مسئولین مختلف آذربایجان مدتهاست آنرا مطرح می کنند. در این میان اما نمایندگان ترک زبان با محوریت نمایندگان تبریز با تشکیل جلسات مختلف درصدد معرفی فردی به رییس جمهور هستند تا بعنوان یکی از وزرا به مجلس معرفی شود.,

سبحان اللهی و پور محمدی دو چهره ای بودند که طی یکی دو هفته گذشته به عنوان گزینه های جدی برای وزارت علوم مطرح شدند.

,

شهاب‌الدین بی‌مقدار نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی که از "لیست امید" به خانه‌ی ملت راه یافته است، روز گذشته در گفت‌وگویی که با ایسنا انجام داده، به ترک زبان بودن 4 وزیر فعلی دولت اشاره کرده و گفته است که هدف آن‌ها از معرفی وزیر ترک زبان به مجلس فقط شهر تبریز یا استان آذربایجان‌شرقی نیست و کل کشور مد نظر آن‌هاست.

,

وقتی دولت صاحبِ چهار وزیرِ ترک‌زبان می‌شود

, وقتی دولت صاحبِ چهار وزیرِ ترک‌زبان می‌شود, وقتی دولت صاحبِ چهار وزیرِ ترک‌زبان می‌شود,

بی‌مقدار با وجود اعتراض‌هایی که به نبود فردی از آذربایجان در لیست کابینه وجود دارد، 4 وزیر فعلی را "ترک زبان" می‌داند ولی در ادامه گفت‌وگویش تأکید می‌کند که نمایندگان پیگیر معرفی فردی از آذربایجان به دولت هستند اما در بخش دیگری از صحبت‌هایش به منتفی شدن حضور گزینه‌ی نمایندگان آذربایجان‌شرقی در دولت اشاره می‌کند؛ او در این‌باره گفته است: فردی را  برای وزارت علوم به دولت پیشنهاد دادیم و مورد قبول هم واقع شد، ولی متأسفانه برخی مشکلات مانع از معرفی فرد مورد نظر به عنوان گزینه‌ی تصدی وزارت علوم شد.

,

صحبت‌های بی مقدار بوی آن را می دهد که حضور یکی از دو گزینه مطرح شده برای وزارت علوم و یا حتی هر دو گزینه منتفی شده است.

,

با انعکاس این گفت‌وگو در رسانه‌های مختلف و انتشار خبر منتفی شدن گزینه‌ی نمایندگان مردم آذربایجان‌شرقی، بی‌مقدار با دستپاچگی در واکنش و توضیحی قابل تأمل و بدون اشاره به اینکه اگر اشکالی هم باشد مربوط به تنظیم مصاحبه‌ی اولیه توسط خبرگزاری دولتی است، رسانه‌های استان را به تحریف سخنانش آن‌هم برای چندمین بار متهم کرده است.

,

, ,

رسانه‌های محلی آذربایجان شرقی در حالی از سوی عضو فراکسیون امید مورد اتهام قرار می‌گیرند که با نگاهی به گذشته مشخص می‌شود که بی‌مقدار ید طولایی در تغییر مواضعش آن‌هم نه با چربش به سمت مردم بلکه به سوی دولت دارد. حادثه‌ی تلخ قطار تبریز - مشهد که بسیاری از هموطنان را داغدار و آزرده کرد، امتحانی بود برای نمایندگان و مسئولان که در راستای تحقق خواست‌های مردم تلاش کرده و مسببان اصلی این قضیه را معرفی کنند ولی حتی سیزده نفر از نمایندگان آذربایجان‌شرقی نیز امضای خود را از برگه‌ی استیضاح آخوندی پس گرفتند و حتی در جلسه‌ی استیضاح از وزیر راه و شهرسازی حمایت کردند.

,

نماینده‌ی «مردم» داغدار تبریز، حامی و سخنگوی وزیر میلیاردر «دولت»

, نماینده‌ی «مردم» داغدار تبریز، حامی و سخنگوی وزیر میلیاردر «دولت», نماینده‌ی «مردم» داغدار تبریز، حامی و سخنگوی وزیر میلیاردر «دولت»,

, , , ,

«ما نمایندگان استان آذربایجان شرقی تا رسیدن به پاسخ صحیح و دلیل اصلی حادثه ساکت نخواهیم نشست. روش عمل مسئولان امداد و بدتر از آن مسئولان راه آهن و هماهنگی خطوط از نظر مردم آذربایجان نمره مردودی گرفتند. مجلس هم از همه ظرفیت های قانونی برای مشخص شدن ابعاد حادثه و مشخص شدن مقصرین این حادثه تلخ استفاده خواهد کرد و ما نمایندگان استان تا رسیدن به پاسخ درست و علت اصلی حادثه نخواهیم نشست.» این‌ها بخشی از اظهارات بی‌مقدار پس از وقوع حادثه‌ی تلخ قطار تبریز است ولی در ادامه او به همراه پزشکیان نمایندگانی بودند که حتی برگ اولیه‌ی استیضاح آخوندی را امضاء نکردند و البته سه روز پس از ایراد این سخنان با وجود اینکه بسیاری از جوانب حادثه آشکار نشده بود، استیضاح وزیر راه را ناصحیح دانسته و اعلام کرده است: «در کنار تجهیز خطوط ریلی به سیستم و تجهیزات به‌روز بایستی کارکنان و پرسنل آن نیز مورد آموزش‌های کامل قرار بگیرند تا من بعد از این دیگر شاهد دخالت نیروی انسانی در سیستم‌های موجود نباشیم و بتوانیم به شکلی دقیق‌تر و ایمن‌تر از این ابزارها بهره بگیریم.» بردن نام شهاب‌الدین بی‌مقدار از سوی آخوندی در جلسه‌ی استیضاح و انتخاب او به عنوان فردی که نام نمایندگانِ آذربایجان‌شرقی را که حامی وزیر میلیاردر هستند را خواهد خواند، گوشه‌ی دیگری از تلاش این نماینده به نفع مردم حوزه‌ی انتخابیه‌اش می‌باشد!

,

دعوا بر سر نام فراکسیونی که اعتباری برای مردم ندارد

, دعوا بر سر نام فراکسیونی که اعتباری برای مردم ندارد, دعوا بر سر نام فراکسیونی که اعتباری برای مردم ندارد,

فراکسیون ترک زبانان که بی مقدار هم در گفت و گوی اخیرش به کم رونق شدن جلسات آن اعتراض کرده با حضور صد نماینده در جهت رسیدگی به مشکلات و مطالبات مناطق آذری نشین تشکیل شده است، عملکرد منفعلی را به خصوص در جریان حادثه‌ی قطار و حوادث دیگر بر جای گذاشت و با وجود انجام نشدن اقدام خاصی در جهت رفع مشکلات مردم توسط این فراکسیون، اعضای این کمیسیون با پیشگامی بی‌مقدار هنوز درگیر انتخاب نام آن هستند چرا که نام "ترک‌زبان" از سوی مجلس قابل قبول نیست و مشخص است که دعوا بر سر نام این فراکسیون در حالیکه بیش از یکسال از تشکیل آن می‌گذرد، نشان از تبلیغاتی و تشریفاتی این فراکسیون دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه