به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ روز گذشته با حضور امام جمعه، فرماندار و تعدادی از مسئولین شهرستان، کلنگ اولین کارخانه تولید زغال صنعتی به روش استفاده از ضایعات درختان پسته و سایر درختان در شهرک صنعتی راور به زمین زده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , کاروانسرا, ؛ روز گذشته با حضور امام جمعه، فرماندار و تعدادی از مسئولین شهرستان، کلنگ اولین کارخانه تولید زغال صنعتی به روش استفاده از ضایعات درختان پسته و سایر درختان در شهرک صنعتی راور به زمین زده شد.,یزدیزاده رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان راور در این رابطه به خبرنگار ما گفت: با توجه به پشتکار و پیگیری مجری طرح و اداره صنعت معدن و تجارت و مساعدت فرماندار محترم پیش بینی می گردد طرح مذکور تا پایان سال افتتاح شود.
,وی تصریح کرد: این طرح در زمینی به مساحت 8000 متر مربع و مساحت کارخانه 1800 متری اجرا می شود و در صورت افتتاح طرح مذکور ماهانه 50 تن زغال تولید و به استان و شهرهای همجوار صادر می گردد.
,یزدیزاده سرمایه گذاری این طرح را تقریباً یک میلیارد و پانصد میلیون تومان عنوان کرد که تمامی سرمایه توسط آقای رحمانی سرمایه گذار راوری بخش خصوصی تامین شده است و اشتغالزایی 12 نفر مستقیم و 5 تا 7 نفر به صورت غیر مستقیم به دنبال دارد.
,رئیس اداره صنعت معدن و تجارت از مزایای زیست محیطی این طرح را دفع آفات درخت پسته و همچنین سایر بیماری هایی که از پسماند درختان ایجاد می شود اشاره کرد.
,


,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه