logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

جوکی به نام کمک مسی به اسراییل/ آبروریزی جهانی برای رسانه‌های ایرانی+ عکس

جوکی به نام کمک مسی به اسراییل/ آبروریزی جهانی برای رسانه‌های ایرانی+ عکس
حتی تلویزیون دولتی ایران هم به ماجرا ورود کرد و روز پنجشنبه این خبر را با مخاطبانش در میان گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا طی چند روز گذشته خبری در مورد کمک یک میلیون یورویی لیونل مسی به دولت اسراییل با تیراژ وسیع در مهم‌ترین رسانه‌های کشورمان منتشر شده است؛ تا جایی که حتی تلویزیون دولتی ایران هم به ماجرا ورود کرد و روز پنجشنبه این خبر را با مخاطبانش در میان گذاشت. به گزارش بانک ورزش، حالا اما مشخص شده است کل این موضوع جوکی بوده که از سوی سایت فکاهی و سرگرمی « Le Compétiteur» واقع در الجزایر در روز 24 تیر ساخته شده و با کم‌دقتی تاریخی بزرگترین رسانه‌های ایران در کشورمان منتشر شده است. حالا خطای حرفه‌ای خبرگزاری‌های داخلی ایران به سوژه‌ای برای رسانه‌های بین‌المللی تبدیل شده است. در عکس اول، بازتاب این خبر را در یکی از همین سایت‌ها (نشنال اینترست) می‌بینید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

عکس دوم به قسمتی مربوط می‌شود که در آن اشتباه فاحش رسانه‌های ایرانی با درج تصویر در خبرگزاری‌های بین‌المللی بازتاب یافته است.

نهایتا در عکس سوم تصویر انتشار اصل این شوخی در سایت الجزیره‌ای را می‌بینید. همه این‌ها در شرایطی اتفاق می‌افتد که برخی از هموطنان‌مان طی چند روز گذشته هزاران کامنت علیه مسی و رفتار وحشیانه‌اش منتشر کرده‌اند!

 

,

, ,

عکس دوم به قسمتی مربوط می‌شود که در آن اشتباه فاحش رسانه‌های ایرانی با درج تصویر در خبرگزاری‌های بین‌المللی بازتاب یافته است.

,

, ,

نهایتا در عکس سوم تصویر انتشار اصل این شوخی در سایت الجزیره‌ای را می‌بینید. همه این‌ها در شرایطی اتفاق می‌افتد که برخی از هموطنان‌مان طی چند روز گذشته هزاران کامنت علیه مسی و رفتار وحشیانه‌اش منتشر کرده‌اند!

,

 

,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه