به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، پل سوم بشار یاسوج که بعد از سالهای سال مردم چشم انتظار افتتاح آن بوند تا گوشه ای از ترافیک و مشکلات عبور و مرور را رفع کند افتتاح نشده به قتلگاهی برای خودروها و مردم تبدیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
این پل که هر ساله به علت نبود اعتبار یا تعطیل بود و یا رند احداث آن به کندی انجام می شود در هفته دولت سال جاری یک لاین آن بازگشایی شده بدون اینکه حتی یک خط کشی و حفاظ داشته باشد.
,همانطور که در تصاویر زیر مشاهده می کنید جاده منتهی پل سوم بشار به جاده کمربندی اکبرآباد به اصفهان وصل می شود که به تازگی بازگشایی شده اما فاقد هر گونه علائم هشدار دهنده، خط کشی و حفاظ است و متاسفانه با توجه به اینکه ساخت پل به طور کامل به اتمام نرسیده وجود پرتگاه در وسط این جاده این پل را به قتلگاهی برای مردم و خودروها تبدیل کرده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه