logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

«دستان مهر علی» در بیمارستان خلیج فارس بوشهر؛

اهدای کتاب و نرم افزار داستانی غدیر به کودکان بیمار+تصاویر

اهدای کتاب و نرم افزار داستانی غدیر به کودکان بیمار+تصاویر
فعالین فرهنگی در عرصه ی ترویج فرهنگ کتابخوانی و بصیرت افزایی ولایت امیرالمومنین(ع)، امروز به مناسبت عید غدیر، در بیمارستان خلیج فارس بوشهر ضمن عیادت و تبریک عید ولایت، کتاب هایی با مضمون ولایت و عید غدیر و نرم افزار داستانی غدیر مخصوص کودکان را به بیماران هدیه کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ مقام معظم رهبری در 19 آذرماه 1392 در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمودند: «ما چند سال قبل از این بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردیم؛ بعضی‌ها اصل تهاجم را منکر شدند؛ گفتند چه تهاجمی؟ بعد یواش یواش دیدند که نه [فقط] ما می‌گوییم، خیلی از کشورهای غیرغربی هم مسئله‌ی تهاجم فرهنگی را مطرح می‌کنند و می‌گویند غربی‌ها به ما تهاجم فرهنگی کردند؛ بعد دیدند که خود اروپایی‌ها هم می‌گویند آمریکا به ما تهاجم فرهنگی کرده! لابد دیده‌اید، خوانده‌اید که [گفتند] فیلم‌های آمریکایی، کتاب‌های آمریکایی چه تهاجم فرهنگی‌ای به ما کرده‌اند و دارند فرهنگ ما را تحت تأثیر قرار می‌دهند. بعد بالاخره به برکت قبول دیگران، این حرف ما هم مورد قبول خیلی از کسانی که قبول نمی‌کردند قرار گرفت! تهاجم فرهنگی یک واقعیّتی است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس؛ ,

راه مقابله با تهاجم فرهنگی گسترش فرهنگ کتابخوانی است. سرانه مطالعه کتاب نشانه رشد و بلوغ فرهنگی کشورها است و کتاب می تواند با ابزار ارتباطی جدید رقابت کند اما در حال حاضر با وجود شبکه های اجتماعی موبایلی متنوع مانند تلگرام، اینستاگرام و ... فرهنگ کتاب خوانی در ایران دستخوش تغییراتی شده و باعث کاهش سرانه مطالعه شده است در حالی که مطالعه در ایران به عنوان یک کشور اسلامی و دارای تاریخچه و تمدن بسیار ضروری است.

,

, ,

به همین جهت، فعالین فرهنگی در عرصه ی ترویج فرهنگ کتابخوانی و بصیرت افزایی ولایت امیرالمومنین(ع)، امروز به مناسبت عید غدیر، در بیمارستان خلیج فارس بوشهر ضمن عیادت و تبریک عید ولایت، کتاب هایی با مضمون ولایت و عید غدیر و نرم افزار داستانی غدیر مخصوص کودکان را به بیماران هدیه کردند.

,

, ,

در این آیین دکتر حاجیونی، رئیس بیمارستان خلیج فارس از بیماران عیادت کرده و بیماران را به کتابخوانی تشویق و وضعیت سلامت آنها را پی گیری کردند.

,

گفتنی است متخصص اطفال و سایر پرسنل بیمارستان ضمن عیادت و احوالپرسی در توزیع این نذر کتاب همکاری کردند.

,

, , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه