logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بخشدار مرکزی خاش:

شوراها مصداق برجسته کار و خدمت و بازوهای توانمند دولت هستند

شوراها مصداق برجسته کار و خدمت و بازوهای توانمند دولت هستند
بخشدار مرکزی شهرستان خاش گفت: شوراها بعنوان بازوهای توانمند دولت مصداق بارز و برجسته کار و خدمت هستند زیرا با ارتباط خوب خود میان مردم و مسئولان به توسعه منطقه کمک می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، مجتبی شجاعی در گردهمایی شوراها و دهیاران بخش مرکزی خاش با برشمردن ظرفیت ها و پتانسیل های این بخش در ابعاد گردشگری، کشاورزی، منابع طبیعی، راه سازی، بهداشتی، ورزشی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی منطقه بیان کرد: به همت مسئولان نظام اسلامی اقدامات ارزشمندی در منطقه صورت گرفته که جا دارد از تلاشهای همه ارکان نظام، مقامات استان، فرماندار و مدیران و کارکنان دولت و اعضای شورای تامین، علما و معتمدان و اقشار مردم برای توسعه و رشد و آبادانی منطقه قدردانی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما,

وی افزود: کارهای انجام شده در مباحث فرهنگی، ورزشی، عمرانی و حوزه های کشاورزی و منابع طبیعی و غیره در بخش مرکزی خاش در سالهای فعالیت دولت یازدهم قابل مقایسه با سالهای قبل نیست.
شجاعی بر اهمیت رعایت قانون، اشراف داشتن بر ساخت و سازها و پیشگیری از پدیده حاشیه نشینی، رعایت مباحث سجلی و هویتی و کشاورزی و منابع طبیعی،گردشگری و غیره تاکید کرد.
بخشدار مرکزی خاش ادامه داد: در استفاده از مهر و امکانات بیت المال باید بسیار دقت شود تا شوراها دچار مشکلات حقوقی و قضایی نشوند.
وی بیان کرد: شوراها بعنوان بازوهای مسئولان و نمایندگان مورد اعتماد مردم و دولت در امور توسعه ای نقشی برجسته بر عهده دارند.
وی اظهارداشت: بهره برداری های درستی از ظرفیت های منطقه نشده، لذا توصیه می شود با هدف بالا بردن فرهنگ تولید و اشتغال توانمندی های این منطقه به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و شوراها به این مباحث نگاهی توسعه محور داشته باشند.
وی افزود: تفکر شوراها باید با نگاه شناسایی و رفع مشکلات مردم و ارائه خدمات شایسته به جامعه روستایی باشد.
موسی شاولی بر رئیس اداره ثبت احوال شهرستان خاش هم با تاکید بر اینکه مهر و تائید شوراها در مباحث اداری دارای جایگاه و اعتبار است، گفت: مشکلات سجلی و اسناد هویتی با همکاری شوراها و دهیاران رفع می شود لذا امیدواریم ظرفیت شوراها و دهیاران به حل معضلات اجتماعی کمک کند.
وی تاکید کرد: وجود افراد بی هویت و اتباع خارجی غیرمجاز به افراد و جامعه ایرانی آسیب وارد می کند زیرا به اثبات رسیده برخی افراد شرور و خرابکار توانسته اند با سوءاستفاده از اسناد سجلی به امنیت کشور ضربه وارد کنند.
وی ثبت به موقع وقایع حیاتی را دارای اهمیت خواند و به شوراها توصیه کرد؛ موارد تولد و وفات و ازدواج و طلاق را بروز و کارآمد به ثبت احوال اعلام کنند.
میثم توکلی از کارشناسان اداره منابع طبیعی خاش هم بر ضرورت حفاظت از اراضی ملی و استفاده درست از امکانات در اختیار در روستاها تاکید کرد.
در محمد کرد رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی خاش با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت و شایسته سالاری در شوراها و نگاه داشتن به مباحث فرهنگی و آموزشی، مطالبی در خصوص نقش شوراها در ابعاد مختلف توسعه ای و عمران و آبادانی نقاط روستائی ارائه کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

گردهمایی توجیهی روسای شوراهای اسلامی و دهیاران بخش مرکزی شهرستان خاش در سرسرای اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.

,

بخش مرکزی خاش 191 شورا دارد که ریاست 22 شورا بر عهده بانوان است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه