logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی:

شهدای مدافع حرم جنس و ماهیت الهی دارند

شهدای مدافع حرم جنس و ماهیت الهی دارند
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: شهدای مدافع حرم جنس و ماهیت الهی دارند و نباید به حرف های باطل خبرگزاری غربی و ضد اسلام در این باره توجه کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز؛ حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی در جمع مداحان استان خراسان رضوی حضور با اشاره به حضور گروه های نامشروع در منطقه و جلوگیری از پیشروی آنان در محور مقاومت گفت: رژیم صهیونیستی با کشتار فلسطینیان در آنجا نظام سلطه را اداره می کنند و خواستند سناریویی داشته باشند که بزرگ ترین خاکریز محور مقاومت و حزب الله لبنان در منطقه را متلاشی کنند اما تنها شکست و ذلت و عقب نشینی در مأموریت های مختلف حاصل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

 

,

وی با بیان اینکه امروز پس از 5 سال هیچ مرکز استانی در اختیار داعش نیست افزود: 3 شهر اصلی رقه، فوعا و کفریا در اختیار داعش است که به همت رزمندگان و دعای خیر مردم کشور بساط داعش ریشه کن می شود.

,

 

,

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: یاوران امام حسین(ع) در مقابله با تکفیری ها لباس جهاد پوشیدند و جنگ نابرابر در مقابل داعش را پیش بردند و قطعا این باقیمانده تکفیری ها نابود می شوند.

,

 

,

وی افزود: با اقامه نماز حاج قاسم سلیمانی در مرز عراق و سوریه، جغرافیای جدید شیعی در جهان رونمایی شد.

,

 

,

حجت الاسلام گنابادی نژاد اظهار کرد: حزب الله لبنان، حشدالشعبی عراق و رزمندگان سوری با رمز و ذکر سیدالشهدا به پیروزی متفاوتی رسیدند.

,

 

,

وی افزود: در پیام امام خمینی(ره) پس از دفاع مقدس آمده است که بروید به فکر تشکیل بسیج جهانی جهان اسلام باشید؛ سی سال از این پیام می گذرد و امروز این بسیج جهانی تشکیل شده و یکی از ضلع های بسیج جهانی اسلام محقق شد.

,

 

,

رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی تصریح کرد: شهدای مدافع حرم جنس و ماهیت الهی دارند و نباید به حرف های باطل خبرگزاری غربی و ضد اسلام در این باره توجه کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه