اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کاهش ۸۰ درصدی تلفات حوادث رانندگی در مهاباد

کاهش ۸۰ درصدی تلفات حوادث رانندگی در مهاباد
رئیس پلیس راهور شهرستان با ارائه ی گزارشی از آمار تصادفات شش ماهه اول سال جاری از کاهش ۸۰ در صدی تصادفات فوتی در سطح این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان،صبح روز سه شنبه مورخه ۲۸ شهریور ماه ۹۶، چهارمین جلسه ی هماهنگی شورای ترافیک شهرستان مهاباد  رئیس پلیس راهور شهرستان با ارائه ی گزارشی از آمار تصادفات شش ماهه اول سال جاری از کاهش ۸۰ در صدی تصادفات فوتی در سطح این شهرستان خبر داد و افزود: متأسفانه علی رغم کاهش قابل توجه حوادث  رانندگی منجر به فوت با افزایش ۲۱ درصدی تصادفات جرحی روبرو بوده ایم که بیشترین این مجروحان مربوط به راکبین موتورسیکلت و عابران پیاده بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان,

وی علت اصلی این دست تصادفات را ناشی از عدم توجه به جلو دانست و افزود؛  بایستی فرهنگ سازی های لازم و رعایت قوانین راهنمایی رانندگی در اولویت قرار گیرد تا تصادفات به حداقل برسد.
سرهنگ کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناطق حادثه خیر این شهرستان گفت: مناطقی از جمله: بلوار گلها، بلوار شورا، بلوار شهید حیدری، بلوار پرستار و خیابان سرداران از جمله مناطق حادثه خیز سطح شهر مهاباد به شمار می روند که متاسفانه بیشترین آمار تصادفات و حوادث در این مناطق به اتفاق می افتند که باید با همکاری ادارات ذیربط به اصلاح و رفع نواقص در  این نقاط بپردازیم.
انتهای پیام/ خ پ

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه