رد پای یکی از نزدیکان چهره شاخص اصلاح طلب در میان است؛
دلالی برای ریاست هلال احمر در خیابان نصرت!/ وعده حمایت در شورای عالی در ازای اخذ پست و مقام در هلال احمر
یکی از افرادی که پیشتر در سازمان هلال احمر مسئولیت داشت و به یکی از چهره های شاخص اصلاح طلب نیز نزدیک است با گزینه های احتمالی ریاست این سازمان جلسات مختلفی گذاشته و در ازای گرفتن سمت های بالا در هلال احمر، به همه آنها وعده متقاعد کردن اعضای شورای عالی هلال احمر برای رای به نامزدهای احراز این سمت داده است.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تعیین ریاست سازمان هلال احمر که در آینده ای نزدیک قرار است انجام شود، به محلی برای دلالی برخی افراد تبدیل شده است. این در حالی است که تعیین رئیس سازمان هلال احمر با نظر مشورتی شورای عالی این سازمان خدماتی صورت می گیرد.
در این خصوص شنیده می شود یکی از افرادی که پیشتر در سازمان هلال احمر مسئولیت داشت و به یکی از چهره های شاخص اصلاح طلب نیز نزدیک است با گزینه های احتمالی ریاست این سازمان جلسات مختلفی گذاشته و در ازای گرفتن سمت های بالا در هلال احمر، به همه آنها وعده متقاعد کردن اعضای شورای عالی هلال احمر برای رای به نامزدهای احراز این سمت داده است.
(ع - غ) این جلسات را در خیابان نصرت تهران سازماندهی کرده و جالب اینجاست که به نامزدهای احتمالی ریاست سازمان در هلال احمر که گرایشات مختلف سیاسی دارند وعده داده است که با توجه به ارتباطاتی که با اعضای شورای عالی دارد، می تواند نظر مساعد آنها را جلب کند.
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه