اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

از سرنوشت 400 دانش آموز بی بضاعت شفتی تا ماجرای جشن تولد اینستاگرام آقای نماینده!

از سرنوشت 400 دانش آموز بی بضاعت شفتی تا ماجرای جشن تولد اینستاگرام آقای نماینده!
در این جامعه دیگر از فاصله طبقاتی حرف زدن توهین است! بلکه باید از گسل، شکاف و حتی دره عمیق یاد کرد وقتی عده ای نان شب ندارند اما عده ای دیگر فوت شمع تولد اینستاگرامشان را می دمند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح شفت؛ در شهرستان شفت 400 دانش آموز داریم که محتاج اولیه ترین امکانات برای حضور در مدارس هستند به عبارت ساده تر 400خانواده شفتی از توانایی لازم برای تهیه جزیی ترین امکانات برای فرزندان خود بی بهره اند فرزندانی که قرار است آینده سازان کشور مان باشند اما این در حالی است که اگر بخواهیم از فضای شعاری و کلیشه ای خارج بشویم و فقط برای روشن شدن موضوع باید عرض کنم که مدیر در جامعه اسلامی نسبت به همه چیز مسئول هست حتی نداشتن امکانات برای کودکان آن جامعه ! و نباید به گونه ای زندگی کند که روح تجملگرایی در رفتارش متجلی شود!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت؛,

حال اگر ما قبول کنیم بنا بر گفته مسئولین و مدیران فعلی کشور، ما در جامعه اسلامی زندگی می کنیم! آیا با وجود هزاران کودک بی بضاعت در کنار 400 کودک شفتی که حتی از داشتن یک کیف و یک جفت کفش برای رفتن به مدرسه محروم هستند منطقی است نماینده مجلس اقدام به برگزاری جشن تولد برای اینستاگرام خود کند؟

,

 

,

, , ,

آیا با وجود این همه محرومیت پسندیده است که غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی برای صفحه اینستاگرام خود جشن تولد بگیرد و در پاسخ به انتقادات بگوید بی صبرانه منتظر برپایی سومین سال جشن تولد صفحه اینستاگرامش است.

,

ضمن ابراز تأسف و تعجب از این کار با دیدن اینگونه رفتارها با یک حساب سر انگشتی می تواند فاصله برخی مدیران و مسئولین جامعه ما را با مردم فهمید مردمی که برای تهیه البسه، کیف و کفش خود مشکل دارند و نماینده ای که برای صفحه اینستاگرامش جشن تولد گرفته است!

,

در این جامعه دیگر از فاصله طبقاتی حرف زدن توهین است! بلکه باید از گسل، شکاف و حتی دره عمیق یاد کرد وقتی عده ای نان شب ندارند اما عده ای دیگر فوت شمع تولد اینستاگرامشان را می دمند!

,

کودکی از نبود لباس و کفش تازه گریه می کند و مسئولی از چند k شدن پیچ اینستاگرامشان... ذوق می کنند!

,

باشد روزی که نه فقیری در جامعه ما باشد و نه مدیری به آرمان ها و اهداف والای انقلاب، امام و رهبری و شهدا توهین کند!

,

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست
گرد سم خران شما نیز بگذرد

,
,

بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت
هم بر چراغدان شما نیز بگذرد

,
,

زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت
ناچار کاروان شما نیز بگذرد

,
,

ای مفتخر به طالع مسعود خویشتن
تأثیر اختران شما نیز بگذرد

,
,

این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید
نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه