به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح شفت؛ در شهرستان شفت 400 دانش آموز داریم که محتاج اولیه ترین امکانات برای حضور در مدارس هستند به عبارت ساده تر 400خانواده شفتی از توانایی لازم برای تهیه جزیی ترین امکانات برای فرزندان خود بی بهره اند فرزندانی که قرار است آینده سازان کشور مان باشند اما این در حالی است که اگر بخواهیم از فضای شعاری و کلیشه ای خارج بشویم و فقط برای روشن شدن موضوع باید عرض کنم که مدیر در جامعه اسلامی نسبت به همه چیز مسئول هست حتی نداشتن امکانات برای کودکان آن جامعه ! و نباید به گونه ای زندگی کند که روح تجملگرایی در رفتارش متجلی شود!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت؛,حال اگر ما قبول کنیم بنا بر گفته مسئولین و مدیران فعلی کشور، ما در جامعه اسلامی زندگی می کنیم! آیا با وجود هزاران کودک بی بضاعت در کنار 400 کودک شفتی که حتی از داشتن یک کیف و یک جفت کفش برای رفتن به مدرسه محروم هستند منطقی است نماینده مجلس اقدام به برگزاری جشن تولد برای اینستاگرام خود کند؟
,, ,
,
, آیا با وجود این همه محرومیت پسندیده است که غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی برای صفحه اینستاگرام خود جشن تولد بگیرد و در پاسخ به انتقادات بگوید بی صبرانه منتظر برپایی سومین سال جشن تولد صفحه اینستاگرامش است.
,ضمن ابراز تأسف و تعجب از این کار با دیدن اینگونه رفتارها با یک حساب سر انگشتی می تواند فاصله برخی مدیران و مسئولین جامعه ما را با مردم فهمید مردمی که برای تهیه البسه، کیف و کفش خود مشکل دارند و نماینده ای که برای صفحه اینستاگرامش جشن تولد گرفته است!
,در این جامعه دیگر از فاصله طبقاتی حرف زدن توهین است! بلکه باید از گسل، شکاف و حتی دره عمیق یاد کرد وقتی عده ای نان شب ندارند اما عده ای دیگر فوت شمع تولد اینستاگرامشان را می دمند!
,کودکی از نبود لباس و کفش تازه گریه می کند و مسئولی از چند k شدن پیچ اینستاگرامشان... ذوق می کنند!
,باشد روزی که نه فقیری در جامعه ما باشد و نه مدیری به آرمان ها و اهداف والای انقلاب، امام و رهبری و شهدا توهین کند!
,
آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست
گرد سم خران شما نیز بگذرد
,
بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت
هم بر چراغدان شما نیز بگذرد
,
زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت
ناچار کاروان شما نیز بگذرد
,
ای مفتخر به طالع مسعود خویشتن
تأثیر اختران شما نیز بگذرد
,
این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید
نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
]
ارسال دیدگاه