به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی خبری قدس خبر، در راستای فرهنگ سازی و آگاهی بخشی کودکان و دانش آموزان، همایش ارتقای فرهنگ ترافیک با حضور فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قدس، رئیس پلیس راهور، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قدس و همیاران پلیس دبستان نیایش در محل پارک آموزش ترافیک بوستان حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر,
شاهپور فلاحی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قدس در جمع همیاران پلیس ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و تقدیر از تلاشگران عرصه امنیت و نظم اجتماعی بر ضرورت ترویج و آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس تاکید کرد.
,
ایشان با اشاره به معضل ترافیک که امروزه فراگیر شده است اظهار کرد: آموزش مباحث ترافیکی یکی از مهم ترین مسائل در رفع مشکلات ترافیکی است و تاثیرگذاری آن را زمانی می توان بهتر احساس کرد که از روش های گوناگون اعم از آموزش نظری در مدارس، آموزش عملی و تبلیغات رسانه های گروهی استفاده شود.
,
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قدس تصریح کرد : آموزش باید از دوران کودکی و از طریق خانواده ها صورت گیرد چرا که در این صورت اثرات مطلوب خود را در آینده بهمراه خواهد داشت و از آنجا که کودکان آینده سازان فردای کشور و مهم ترین عامل ارتقای فرهنگی و اجتماعی محسوب می شونددر همین خصوص آموزش فرهنگ ترافیکی به آنان مثمر ثمرتر خواهد بود.
,
گفتنی است در ادامه این همایش با حضور کارشناسان پلیس راهور با بیان اینکه آموزش حضوری موقعیتی است که در آن، آموزشدهنده و مخاطب رودررو قرار میگیرند و هر دو امکان تجدیدنظر و استفاده از روشهای تازه و به روز بودن را مییابند. تا جایی که گاه مخاطب روشهای آموزشی آموزشدهنده را تغییر یا اصلاح میکند، آموزشهای لازم در خصوص رعایت نکات راهنمایی و رانندگی و علائم راهنمایی و عبور از پل عابر پیاده و دقت به علائم مسیر عبور عابرین از خیابان ها را در جهت حفظ ایمنی دانش آموزان در قالب همیاران پلیس آموزش دادند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه