اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهرستان جلفا:

ترامپ چهره واقعی آمریکا را نمایان کرد/ گستاخی امروز ترامپ نشات گرفته از ضعف دیپلماسی است

ترامپ چهره واقعی آمریکا را نمایان کرد/  گستاخی امروز ترامپ نشات گرفته از ضعف دیپلماسی است
حجت الاسلام انتظاری اظهار کرد: استراتژی آمریکا در سال های گذشته دشمنی به صورت، دست چدنی در دستکش مخملین بود، که آن را هم نتوانستند حفظ کنند و ترامپ رئیس جمهوری است که چهره واقعی آمریکا را به جهانیان نمایان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، امام جمعه شهرستان جلفا درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار این پایگاه در خصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا گفت: ترامپ اولین و آخرین رئیس جمهور آمریکا نیست که علیه ملت ایران موضع گیری کرده و با سیاست های خصمانه پیش می رود.
حجت الاسلام والمسلمین انتظاری افزود: استراتژی آمریکا در سال های گذشته دشمنی به صورت، دست چدنی در دستکش مخملین بود، که آن را هم نتوانستند حفظ کنند و ترامپ رئیس جمهوری است که چهره واقعی آمریکا را به جهانیان نمایان کرد.
وی با انتقاد از اظهارات برخی دولت مردان در ماه های گذشته بیان کرد: عده ای در داخل چراغ سبز نشان داده و باعث گستاخ تر شدن رئیس جمهور آمریکا می شوند. برجام تا امروز چه سودی برای ما داشته که برای باقی ماندن در این توافق مجبور به سازش با آمریکا شویم؟!
حجت الاسلام انتظاری ادامه داد: ثابت شد برجام خسارت محض است. اگر روزی که رئیس جمهور آمریکا از پاره کردن برجام حرف می زد دولت مردان با تبعیت از رهبری از آتش زدن برجام سخن به میان می آوردند امروز ترامپ این اظهار نظر ها را نمی کرد.
وی تصریح کرد: وقتی بگوییم آمریکا اگر از برجام خارج شود ما می مانیم نتیجه ای جز سو استفاده رئیس جمهور آمریکا از این اظهارات و تهدیدات بیشتر نصیب ما نخواهد شد.
امام جمعه شهرستان جلفا با بیان اینکه گستاخی امروز ترامپ نشات گرفته از ضعف دیپلماسی است اظهار کرد: طرح ریزی ترامپ برای مذاکرات مجدد و اعمال محدودیت های بیشتر حاصل مطرح کردن برجام دو و سه توسط آقایان است. رئیس جمهور آمریکا دیروز فقط سخنان دولت مردان را تکرار کرد.
وی افزود: مذاکرات مجدد برای امریکا خیالی بیش نیست که ملت ایران اجازه نگاه کردن به ماکت موشک ها را هم به غربی ها نخواهند داد چه رسد به اینکه پای میز مذاکره نشسته و اسرار نظامی خود را در اختیار بیگانگان قرار دهند.
حجت الاسلام و المسلمین علی انتظاری در پایان عنوان کرد: اگر در داخل کشور به بیانات رهبری توجه و عمل شود صد ترامپ هم بیایند نمی توانند به ایران خسارتی وارد کنند. اگر رئیس جمهور آمریکا خشم ملت ایران را برانگیزد با سیلی محکمی روبرو خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه