logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در جلسه شورای شهر سراوان مطرح شد

اسکان 12 هزار نفر در مسکن مهر سراوان / روستائیان 17 روستا در حاشیه این شهرستان سکنی گزیدند

اسکان 12 هزار نفر در مسکن مهر سراوان / روستائیان 17 روستا در حاشیه این شهرستان سکنی گزیدند
شهردار سراوان گفت: با توجه به اینکه روستاییان در حاشیه شهر سکونت دارند و فرهنگ روستا را به این منطقه آورده اند شهرستان سراوان به شهر و روستا معروف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان، مهران محمودی شهردار، شیرزاد بزرگزاده رئیس شورای شهر و جمعی از اعضای شورای شهر در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان سراوان برگزار شد.
در این جلسه مهران محمودی شهردار شهرستان سراوان با بیان اینکه روستاییان با توجه به کار خود در حاشیه شهر سکونت یافته اند و باعث شده فرهنگ روستا به شهر منتقل شود، گفت: بیش از 17 روستا در طول روز در سراوان تولید زباله می کنند و سراوان به شهر و روستا معروف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,
,


وی با اشاره به اینکه 500 میلیون تومان حقوق پرسنل شهرداری سراوان در هر ماه است، افزود: در این شهرستان کارخانه وجود ندارد و تنها منبع درآمد شهرداری دریافت عوارض ساخت و ساز و مغازه ها است.
شهردار سراوان با بیان اینکه طبق طرح جامع شهری، اداره راه و شهر سازی موظف به احداث کمربند ترانزیتی در شهر است، تصریح کرد: در آینده ای نزدیک چندین خیابان در سراوان آسفالت خواهد شد.

,
,
,


وی با بیان اینکه در مسکن مهر سراوان، 12 هزار نفر سکونت دارند و کار تکمیل زیر ساخت ها زمان بر خواهد بود، اظهار داشت: علما و روحانیون می توانند نقش مهمی در رفع سد معبر ایفا و از تریبون های خود در این زمینه استفاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری در ادامه این جلسه با بیان اینکه محور کار مسلمانان قرآن است و باید دلسوز مردم باشیم، گفت: شورای شهر سراوان باید دغدغه رای مردم و آبادانی را داشته باشد.

,
,
,


وی دلسوزی، مشورت، توکل به خدا و وفای به عهد را راهی برای پیشبرد اهداف شورا دانست، و تصریح کرد: با توجه به اینکه برای حفظ خاک  ایران اسلامی شهیدان زیادی را تقدیم کرده ایم باید ملاحظات را کنار بگذاریم و آبادانی سرلوحه کار ما باشد.

,
,


امام جمعه سراوان با اشاره به اینکه شورای شهر در جهت فرهنگ سازی و حل مشکلات شهر باید پشتیبان شهردار باشد، اذعان داشت: سراوان شهرستان مرزی است و از لحاظ زیبایی مبلمان شهری باید نمادی برای کشور باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: زیباسازی در  ورودی و خروجی شهر سراوان از لحاظ روانی دارای اهمیت است.

انتهای پیام

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه