logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

فرماندار شهرستان جلفا:

تشدد آرا عامل باز دارنده توسعه ارس/ خبرنگاران می توانند با قلم خود گام موثری در توسعه شهرستان بردارند

تشدد آرا عامل باز دارنده توسعه ارس/ خبرنگاران می توانند با قلم خود گام موثری در توسعه شهرستان بردارند
فرماندار شهرستان جلفا اظهار کرد: از جمله عوامل بازدارنده توسعه، تشدد آرا و ذهنیت اختلافی است که شکل گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، فرماندار شهرستان جلفا صبح امروز در دیدار با اصحاب رسانه و خبرنگاران با بیان اینکه نگاه ایجابی تامین کننده منافع شهرستان است، اظهار کرد: خطوط قرمز خبرنگاران منافع شهرستان است. خبرنگاران با قلمزنی در حوزه های مختلف نکاتی که از منظر مسئولان مغفول مانده است را بیان کنند.
داوود گرشاسبی افزود: منطقه آزاد ارس پتانسیل قوی و امتیاز مثبتی است که به دلیل تشدد آرا و اختلاف تا به امروز به صورت مثبت از این فرصت استفاده نشده است.
وی تصریح کرد: از جمله عوامل بازدارنده توسعه، تشدد آرا و ذهنیت اختلافی است که شکل گرفته است. فعالین رسانه با تلاش و فرهنگ سازی می توانند این نگاه را تغییر داده و فاصله و گسست ایجاد شده را کاهش دهند.
فرماندار شهرستان جلفا با تاکید بر نقش رسانه در تغییر نگرش ها بیان کرد: مرز، داشته کلان و ثروت تمام نشدنی است. نگاه صرف امنیتی به مرزها آفتی است که سبب شده تا فرصت و پتانسیل های توسعه در این مناطق نادیده گرفته شوند. اصحاب رسانه می توانند با قلم خود، فرصت پذیر بودن این مناطق در جامعه را نهادینه کنند.
وی در ادامه سخنان خود نگاه اقتصادی به مناطق آزاد را عامل شکست و ناکامی دانسته و عنوان کرد: نگاه اقتصادی، مناطق آزاد را از رسالت و هدف خود دور می کند. باید در این مناطق نگاه جامع، چند جانبه و ایجابی مثبت شکل گیرد تا شاهد پیشرفت و توسعه بود.
گرشاسبی ادامه داد: در جلفا دو نوع نگاه سنتی و متاثر از مناطق آزاد وجود دارد. مردم شهرستان احساس عامل موفقیت زا بودن ارس را لمس نمی کنند و بیکاری ۱۲ درصدی نمود عینی این احساس است.
وی افزود: اصحاب رسانه با قلم زنی در این حوزه و بیان علل به وجود آمدن احساس مثبت و منفی نسبت به ارس در بین مردم شهرستان می توانند گام موثری در راستای توسعه شهرستان بردارند.
گفتنی است در ادامه این نشست، فرماندار شهرستان جلفا به سوالات خبرنگاران در موضوعات مختلفی همچون اولویت های کاری، قاچاق، خودکشی، بیکاری و... پاسخ داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جلفانیوز,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه