به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ رئیس شورای شهر اصفهان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه خدمت گذاران مردم در شهرداری اصفهان با بیان اینکه ما در کشوری زندگی می کنیم که بیش از 90 درصد از جمعیت آن را دوستداران امام حسین(ع) تشکیل داده اند، اظهار کرد: این نسبت در شهر اصفهان بیشتر هم می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,فتح الله معین، با بیان اینکه مردم اصفهان مردمی هستند که باید دارای شرایط زندگی عزتمندانه باشند، خاطرنشان کرد: به تعبیر امروزی حقوق شهروندی شهروندان باید به طور کامل تامین شوند.
,
شهرداری باید حقوق شهروندی مردم را تامین کند
وی ادامه داد: تمام ساختار شهرداری از محل دست رنج این عزیزان است و باید تامین کننده عزت مردم باشد.
,
رئیس شورای شهر اصفهان، با بیان اینک مردم در زدنگی روزمره و انجام کارهای خود دچار مشکل نباشند، تصریح کرد: مردم باید از خانه که بیرون می آیند، از ترافیکی روان، هوایی سالم، فضای سبز مناسب برخوردار باشند.
,معین با بیان اینکه پدر و مادر باید با اطمینان خاطر فرزندان خود را به مدرسه بفرستند، تصریح کرد: این دانش آموزان باید به راحتی با وسایل نقلیه عمومی به مدرسه بیایند و به خانه برگردند.
,وی با بیان اینکه نبود هر کدام از این مسائل تشویش خاطر شهروندان را فراهم می کند، تصریح کرد: در طول سالیان متمادی، شهرداری ها دچار تغییر قوانین زیادی نشده و از ابتدا انجمن هایی تحت عنوان انجمن بلدیه و امروز شورای شهر به مردم خدمت می کند و این سازمان، سازمانی است که بیش از همه به مردم وابسته است.
,
نیروهای قبلی قصدی جز خدمت به مردم نداشتند
رئیس شورای شهر اصفهان، با بیان اینکه در زمینه ارائه خدمات نوسانات زیادی وجود داشته است، تصریح کرد: من عزیزان گذشته را به هیچ مطلبی متهم نمی کنم جز این که تلاش برای خدمت به مردم داشته باشند.
,
شرایط شهرداری به دلیل رکود حاکم بر کشور است
معین با بیان اینکه من در زمان معارفه شهردار گزارشی از شرایط شهر را بیان کردم، عنوان کرد: بخشی از این شرایط به خاطر شرایط و رکودی است که بر شهر، کشور و منطقه حاکم است.
,
وی با بیان اینکه باید از همه زحمات گذشتگان تشکر کرد، تصریح کرد: در جهان امروز اصل بر تغییر است و در بسیاری از کشورهای یشرفته این تغییر وجود دارد.
,رئیس شورای شهر اصفهان با بیان اینکه در این دنیای روبه رشد، اصل بر ایجاد تغییرات و حاکمیت افکار نو بر سیستم های اجرایی است، عنوان کرد: این افکار نو باید زمینه ای برای تغییرات ایجاد کند.
,معین با بیان اینکه این تغییر و تحول در ادامه جابجایی هایی است که از ابتدا وجود داشته است، تصریح کرد: این تغییر و تحول ها در همه سیستم های اجرایی امری طبیعی است و ما مبنا را بر افکار دیگری نگذاریم.
,
شهردار بر استفاده از توان نیروهای گذشته تاکید دارد
وی ادامه داد: آن چه شهردار تاکید دارد، استفاده از توان این عزیزان در زمینه های دیگر است.
,
رئیس شورای شهر اصفهان خاطرنشان کرد: تمام این عزیزانی که به سیستم وارد می شوند، یا دارای سابقه هستند و یا فکر و ایده نویی دارند که می خواهند اجرا شود.
,معین با اشاره به صحبت های شهردار، تصریح کرد: شهردار در صحت های خود در سیمای اصفهان بر تامین حقوق شهروندی و شفافیت بر انجام امور تاکید کردند و شفافیت را عامل تکریم ارباب رجوع می دانستند.
,وی در انتها گفت: ما بر شعارهای شورای جدید که تامین حقوق شهورندی، شفافیت و پاک دستی کامل است، پایبند هستیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه