اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس:

دریا و سواحل شمال کشور صاحب ندارد

دریا و سواحل شمال کشور صاحب ندارد
نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دغدغه‌هایی استان‌های شمالی این است که دریا و سواحل صاحب ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، قاسم احمدی‌لاشکی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌هایی استان‌های شمالی این است که دریا و سواحل صاحب ندارد، اظهار کرد: در مجلس هشتم مصوبه‌ای برای تشکیل سازمان عمران و سواحل دریایی کشور برای استان‌های شمالی انجام شد که هیچ‌ اقدام و کاری در سه استان شمالی کشور صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: اکنون در همین راستا طرحی را آماده کردیم و بر اساس نشستی که با فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی داشتیم تقویت سازمان بنادر و دریانوردی در دستور کار قرار گرفت و به نوعی مدیریت سواحل نیز به آنها سپرده خواهد شد.

رئیس فراکسیون بنادر، دریانوردی و توسعه صنایع دریایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ساخت‌و‌سازهای بی‌رویه و بی‌حساب و کتاب در سواحل در حال انجام است و هر کسی توپ را در زمین دیگری می‌اندازد و یک روز وزارت کشور را مسؤول می‌دانند و روز دیگر فرمانداران، بخشداران یا شهرداران شهر‌های ساحلی را مقصر می‌دانند در حالی که امکاناتی برای حل این معضل ندارند و به نوعی دریا در شمال بدون صاحب است.

احمدی لاشکی عنوان کرد: از آنجایی که منابع، تجهیزات و امکانات در اختیار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد بنابراین طرح واگذاری مدیریت سواحل به سازمان بنادر آماده شد و در کمیسیون عمران مجلس هم درباره آن بحث و تبادل نظر شد و دفاع‌های لازم نیز انجام شد و اکنون در کمیته موردنظر قرار دارد و اگر این قانون به تصویب برسد مطمئناً برای سواحل و دریای شمال کشور اتفاقات بسیار خوبی رخ خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه همه بنادر شمالی و جنوبی کشور باید تقویت شوند، بیان کرد: در سفر معاون وزیر و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی به بندر نوشهر نیز سه پروژه سرمایه‌گذاری اقتصادی و تجاری صورت گرفت و تفاهم‌نامه‌های آن امضاء شد و این برای تقویت بندر نوشهر که دارای سابقه حدود یک قرن دارد و توجه جدی به آن نشد، بسیار مؤثر است.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی دستور پیگیری جدی احداث راه دسترسی بندر نوشهر را صادر کردند که بخشی از این پیگیری‌ها را باید مدیران شهری نوشهر انجام دهند و مسیرهای موردنظر بازگشایی شود و شرایط برای احداث این راه تسهیل و فراهم شود.

احمدی لاشکی با اشاره به اینکه باید بندر خشک یا پسکرانه را در نوشهر آماده کنیم و البته اقدامات در این زمینه آغاز شد، تأکید کرد: گردشگری بندر نوشهر نیز باید در راستای توسعه اقتصادی و تجاری به صورت جدی فعال شود.

وی در پایان تصریح کرد: نوشهر در حوزه گردشگری دارای جایگاه خاصی است و این برای کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت دارند ملموس‌تر است و آینده نوشهر، چالوس و کلاردشت بسیار درخشان است زیرا چه بخواهیم و نخواهیم عملیات احداث آزادراه تهران ـ شمال به طور جدی در حال انجام است و این برای توسعه گردشگری بسیار حائز اهمیت است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه