رحیمی: هیچ استعفایی در کار نیست/ برای داشتن پولادی کنارمان تلاش می‌کنیم

رحیمی: هیچ استعفایی در کار نیست/ برای داشتن پولادی کنارمان تلاش می‌کنیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: مسائل باشگاه را هر روز جدی دنبال می‌کنیم و هیچ استعفایی در کار نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علیرضا رحیمی در مورد شرایط پرسپولیس گفت: به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم در موارد مختلف، دیروز در وزارت ورزش و جوانان با حضور آقایان؛ امیر رضا خادم و گرشاسبی نشست خوبی با اسپانسر باشگاه داشتیم تا این فصل را با قدرت بیشتری ادامه بدهیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: هر چند بین باشگاه پرسپولیس و شرکت بهنام پیشرو کیش به عنوان اسپانسر باشگاه مسئله خاصی وجود نداشت، این نشست برگزار شد و برای همکاری‌های نزدیک‌تر و بیشتر هماهنگی‌های لازم به عمل آمد تا در مواردی که مد نظر طرفین قرار داشت، برای اجرای بهتر برنامه‌ها تصمیم‌گیری کنیم.

,

مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: بر این اساس جلسه خوبی را پشت سر گذاشتیم که آقای خادم در جریان آن نقش بسزایی را ایفا کردند.

,

رحیمی با اشاره به پاره‌ای شایعات طرح شده در روزهای اخیر تصریح کرد: هیچ استعفایی در کار نبود و مسائل مربوط به باشگاه و تیم را همه روزه به طور جدی پیگیری می‌کنم و برای حضور هر چه قدرتمندتر پرسپولیس در صحنه‌های مختلف با تمام قوا در تلاش هستیم. بدون تردید باشگاه بزرگی چون پرسپولیس همه روزه با مسائل و مشکلات مختلف روبرو می‌شود که آنها را با کمک وزارت ورزش، هیأت مدیره و اسپانسر از پیش رو بر می‌داریم.

,

مدیرعامل پرسپولیس همچنین درباره آخرین وضعیت مهرداد پولادی گفت: از جمله مسائلی که در روزهای گذشته پیگیر آن بودم، موضوع آقای پولادی بود که در نهایت امروز از ساعت 18 جلسه خوبی داشتیم و در تلاش هستیم با مذاکراتی که در حال انجام است، او را هر چه زودتر در کنار خودمان داشته باشیم.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه