اطلاعیه ستاد خبری وزارت اطلاعات درباره ویزای اربعین حسینی؛

اقدام به موقع سربازان گمنام مانع توزیع ویزاهای جعلی شده است/جای نگرانی نیست

اقدام به موقع سربازان گمنام مانع توزیع ویزاهای جعلی شده است/جای نگرانی نیست
ستاد خبری وزارت اطلاعات درباره ویزاهای اربعین حسینی اطلاعیه ای صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، ستاد خبری این وزارتخانه درباره ویزاهای اربعین حسینی اطلاعیه ای صادر کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن اطلاعیه به شرح زیر است: 

,

بسمه تعالی
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

,
,

ضمن عرض تسلیت ایام عزای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و آرزوی توفیق و سلامتی برای زائرین محترم اربعین حسینی به استحضار می‌رساند با عنایت به زیر ضربه قرار گرفتن کیس بزرگ جعل ویزای کشور عراق و تقارن آن با راهپیمایی عظیم اربعین حسینی در کربلای معلی، برای برخی از زائرین محترم پرسش و ابهام پیرامون جعلی یا اصلی بودن ویزای خود به وجود آمده است.

,

اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) مانع توزیع این ویزا‌های جعلی شده و به شکل عمومی جای نگرانی برای زائرین محترم وجود ندارد.

,

یادآوری می‌نماید تمایل به اخذ ویزا از مبادی غیر رسمی با انگیزه تسریع در روند دریافت ویزا و یا پرداخت هزینه کمتر، زمینه را برای فعالیت باند‌های سودجو و جاعل، فراهم کرده و موجب بروز مشکلات عدیده برای زائرین محترم می‌گردد.

,

اقدام به موقع برای دریافت ویزا، مراجعه به مبادی رسمی و انجام مراحل قانونی، باعث اطمینان و آرامش خاطر زائرین محترم و جلوگیری از سوء استفاده باند‌های متخلف خواهد شد.

,

همچون گذشته از زائرین محترم انتظار می‌رود ضمن حفظ هوشیاری کامل خود در طول این سفر معنوی، به اطلاعیه‌های مبادی ذیربط توجه کامل داشته باشند. ستاد خبری وزارت اطلاعات.

,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه