logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

انتقاد رئیس سازمان‌بسیج‌دانشجویی از ناجا

انتقاد رئیس سازمان‌بسیج‌دانشجویی از ناجا
رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور از ممانعت ناجا از ادامه تحصن دانشجویان در برابر سفارت اردن انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  محمد ودود حیدری رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با فارس با اشاره به حملات رژیم کودک کش صهیونیستی به باریکه غزه و لزوم اتحاد دنیای اسلام در برابر این جنایات گفت: تجمع دانشجویان ایرانی که به عنوان اولین برنامه کمیته دانشجویی دفاع از مردم غزه از روز گذشته در تهران و سراسر کشور آغاز شده است در راستای احقاق حقوق از دست رفته مردم مظلوم فلسطین و با هدف مسلح کردن کرانه باختری بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب شکل گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با اشاره به تحصن روز گذشته دانشجویان در برابر سفارت اردن گفت: بعدازظهر دیروز دانشجویان پس از راه اندازی کاروانی مقابل دفتر حافظ منافع مصر و سفرتخانه‌های مالزی،پاکستان،ترکیه و الجزایر راهی سفارت اردن شدند و تحصن خود را در مطالبه از دولت این کشور مبنی بر بازگشایی مسیر تسلیح کرانه باختری و عدم همکاری با رژیم صهیونیستی اعلام کردند، که متأسفانه با ممانعت نیروی انتظامی از ادامه تحصن در اواخر شب برابر سفارت این کشور جلوگیری بعمل آمد.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با انتقاد از این اقدام نیروهای امنیتی گفت: اصرار دانشجویان بر ادامه این تحصن و تجمع در برابر سایر سفارتخانه‌هاست و از مسئولین امر در وزارت کشور انتظار داریم با صدور هر چه سریع‌تر مجوز برگزاری این تحصن، راه را برای اعلام آمادگی دانشجویان برای تسهیل مسیر تلسیح کرانه باختری باز بگذارند.

حیدری در همین رابطه گفت: دانشجویان همچنان اصرار بر ادامه تحصن مقابل سفارت اردن دارند و انتظار دارند وزارت کشور نسبت به صدور مجوز تحصن اقدام کند.

وی در پایان اعلام کرد: جنبش دانشجویی در راستای مطالبه گری خود،همچنان که امروز هم در برخی استان‌ها به تجمع پرداخته است، تا حاصل نشدن خواسته‌های خود از پای نمی‌نشینند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه