اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به مناسبت هفته کتاب صورت گرفت:

تشریح برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان لنده/ رونمایی از دو کتاب با حضور نویسندگان در لنده

تشریح برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان لنده/ رونمایی از دو کتاب با حضور نویسندگان در لنده
مسئول کتابخانه های عمومی شهرستان لنده با تشریح برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی (20 تا 26 آبان) گفت:ضرورت ترویج فرهنگ کتابخوانی و افزایش سطح سرانه مطالعه از مهمترین برنامه های تحول آفرین در شهرستان لنده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ذکریا تقوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، با اشاره به مشکلات و معضلات حوزه کتاب اظهارکرد: با رشد روز افزون فضاهای مجازی، حوزه کتابخوانی با افت رو به رو شده که در جامعه تاثیرات زیادی داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده,

وی افزود: ولی تعداد افراد کتاب خوان در جامعه نقش و ارزش جایگاه کتاب را مقدم بر فضاهای مجازی می دانند که منابع کتب در جامعه کاملا مشخص و قابل استناد است ولی در فضاهای مجازی این منابع غیرقابل استناد می باشند.

,

مسئول اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده تصریح کرد: در هفته کتاب و کتابخوانی برنامه های متنوعی برگزار خواهیم کرد مهمترین عناوین آنها نشست با اصحاب رسانه در رابطه با هفته کتاب، نمایشگاه کتاب، برگزاری نشست کتابخوان کتابخانه ای، راه اندازی غرفه نذر کتاب، بازدید مدارس از کتابخانه شهید باهنر لنده، مسابقه نقاشی و قصه خوانی برای کودکان، دیدارکارکنان اداره کتابخانه های عمومی با فرماندار، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان با موضوع هفته کتاب، نشست کتابخوان مدرسه ای، عصرانه با کتاب در کتابخانه عمومی روستایی قیام، طرح کتاب و مدرسه، ثبت نام رایگان عموم مردم از مهمترین برنامه های این هفته در شهرستان لنده است.

,

وی در ادامه اظهارکرد: غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، حضور دسته جمعی کارکنان اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده در نماز جمعه ، تجلیل از برندگان مسابقات کتاب خوانی، دیدار کارکنان اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده با امام جمعه ،سخنرانی پیش از خطبه ها توسط رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان از دیگر برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان لنده خواهد بود.

,

تقوی نژاد اظهارکرد: در هفته کتاب و کتابخوانی از دو کتاب «شوراهای اسلامی ابزار عدم تمرکز» به نویسندگی کورش محمدی و کتاب گلابتون با نویسندگی سید نیما جعفری با حضور مسئولان شهرستان رونمایی خواهدشد.

,

مسئول کتابخانه های عمومی شهرستان لنده گفت: همراهی و همدلی اصحاب رسانه یکی از مهمترین ارکان توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه