به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ذکریا تقوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، با اشاره به مشکلات و معضلات حوزه کتاب اظهارکرد: با رشد روز افزون فضاهای مجازی، حوزه کتابخوانی با افت رو به رو شده که در جامعه تاثیرات زیادی داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده,وی افزود: ولی تعداد افراد کتاب خوان در جامعه نقش و ارزش جایگاه کتاب را مقدم بر فضاهای مجازی می دانند که منابع کتب در جامعه کاملا مشخص و قابل استناد است ولی در فضاهای مجازی این منابع غیرقابل استناد می باشند.
,مسئول اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده تصریح کرد: در هفته کتاب و کتابخوانی برنامه های متنوعی برگزار خواهیم کرد مهمترین عناوین آنها نشست با اصحاب رسانه در رابطه با هفته کتاب، نمایشگاه کتاب، برگزاری نشست کتابخوان کتابخانه ای، راه اندازی غرفه نذر کتاب، بازدید مدارس از کتابخانه شهید باهنر لنده، مسابقه نقاشی و قصه خوانی برای کودکان، دیدارکارکنان اداره کتابخانه های عمومی با فرماندار، جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان با موضوع هفته کتاب، نشست کتابخوان مدرسه ای، عصرانه با کتاب در کتابخانه عمومی روستایی قیام، طرح کتاب و مدرسه، ثبت نام رایگان عموم مردم از مهمترین برنامه های این هفته در شهرستان لنده است.
,وی در ادامه اظهارکرد: غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، حضور دسته جمعی کارکنان اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده در نماز جمعه ، تجلیل از برندگان مسابقات کتاب خوانی، دیدار کارکنان اداره کتابخانه های عمومی شهرستان لنده با امام جمعه ،سخنرانی پیش از خطبه ها توسط رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان از دیگر برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان لنده خواهد بود.
,تقوی نژاد اظهارکرد: در هفته کتاب و کتابخوانی از دو کتاب «شوراهای اسلامی ابزار عدم تمرکز» به نویسندگی کورش محمدی و کتاب گلابتون با نویسندگی سید نیما جعفری با حضور مسئولان شهرستان رونمایی خواهدشد.
,مسئول کتابخانه های عمومی شهرستان لنده گفت: همراهی و همدلی اصحاب رسانه یکی از مهمترین ارکان توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه