اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قیمت مسکن در شرق و غرب تهران

قیمت مسکن در شرق و غرب تهران
بازار خرید و فروش مسکن همچنان آرام است. به اعتقاد فعالان بازار مسکن آرام‌ترین روزهای بازار در سال جاری را سپری می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، دنیای اقتصاد نوشت: مشاوران املاک رکود بازار فعلی را با بازار سال گذشته مقایسه می‌کنند. با وجود رونق اندکی که بازار مسکن در فروردین و اردیبهشت پیدا کرد دوباره این بازار به خوابی عمیق فرو رفته و همچنان بازار دچار رکود ماه رمضان است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
به اعتقاد یک فعال بازار مسکن در شرق تهران، وقتی بازار مسکن راکد است شرق و غرب فرقی نمی‌کند؛ هر چند شاید به خاطر آنکه خریداران آپارتمان‌های غرب تهران از توانایی مالی بیشتری برخوردارند به اندازه شرق تهران بازار خرید و فروش در آن منطقه راکد نباشد. او خریداران آپارتمان‌های شرق تهران را بیشتر از قشر کارمند می‌داند که توانایی مالی کمتری دارند و به دنبال خانه‌های کوچک هستند. به اعتقاد این فعال بازار مسکن قیمت پایه خانه در شرق از متری ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در محلات تهران‌نو و سبلان آغاز می‌شود و می‌توان خانه‌های به قیمت متری ۷ میلیون تومان را نیز در محله نارمک در فایل‌های فروش پیدا کرد. 
,
 
,
بر اساس تحقیقات میدانی «دنیای اقتصاد» آپارتمان‌های قدیمی در شرق تهران پایین‌تر از متری ۳ میلیون تومان است و خانه‌های بالاتر از متری ۶ میلیون تومان نیز معمولا خانه‌های لوکس دارای سونا و جکوزی و دو پارکینگ هستند که مشابه همین خانه‌ها در غرب به قیمت متری ۱۰ میلیون تومان به بالا برای فروش گذاشته شده است. فعالان بازار مسکن پیش‌بینی می‌کنند با توجه به رکود پایدار بازار مسکن به زودی قیمت‌های آپارتمان‌ها تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کند. زیرا بازار خریدار کلان کم دارد و بیشتر خریداران افرادی با سرمایه اندک در حدود ۲۰۰ میلیون تومان هستند. 
,
 
,
یک فعال بازار مسکن معتقد است: از حدود دو سال پیش و پس از افزایش قیمت‌های مسکن بازار با رکود مواجه شد. 
,
 
,
او کاهش قدرت خرید متقاضیان را دلیل کاهش تقاضا در بازار مسکن می‌داند و می‌گوید: با افزایش وام مسکن به ۳۵ میلیون تومان، این امیدواری وجود داشت که مسکن از رکود خارج شود اما متقاضیان همچنان رغبتی برای خرید مسکن ندارند. 
,
 
,
در این میان افزایش قیمت اوراق مسکن هم از دلایلی است که قدرت خرید را در بازار افزایش نداد و حتی قیمت اوراق در ماه مبارک رمضان تا حدود ۱۰ میلیون تومان هم برای تسهیلات ۴۵ میلیون تومانی مسکن افزایش پیدا کرد هرچند هم‌اکنون نرخ این اوراق نسبت به هفته گذشته کاهش یافته است. در زیر قیمت آپارتمان‌های بالای ۷۰ متر مربع در شرق پایتخت می‌آید.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه