رهبر داعش یهودی و جاسوس موساد است
یک سایت آمریکایی گزارش داد که ابوبکر البغدادی، یهودی و جاسوس موساد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سایت آمریکایی وترنز تودی(Veterans Today) با انتشار گزارشی اعلام کرد که ابوبکر البغدادی، امیر تشکیلات تروریستی داعش جاسوس موساد است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
در این گزارش آمده است: نام اصلی ابوبکر البغدادی "سایمون الیوت" یا "الیوت شیمون" بوده و وی در واقع یک یهودی به شمار میآید که برای رهبری داعش تحت آموزش قرار گرفته است.
,
در ادامه این گزارش تاکید شده است: آموزش البغدادی با هدف ایجاد آشوب در کشورهای عربی مجاور اسرائیل صورت گرفته است. البغدادی از یک پدر و مادر یهودی متولد شده و تحت آموزش سازمان جاسوسی اسرائیل قرار گرفته تا بتواند آموزشهای مربوط به جاسوسی در سطح عالی را دریافت کند و بعد از آن وی در یکی از کشورهای عربی مستقر شده تا تشکیلات داعش را ایجاد کند.
,
در این گزارش آمده است: هدف از ایجاد این تشکیلات گسترش سیطره اسرائیل بر منطقه خاورمیانه بوده است.
,
ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان امنیت ملی آمریکا، با انتشار اسنادی طی ماه گذشته اعلام کرده بود که تشکیلات داعش چیزی جز طرح و نقشه آمریکا، اسرائیل و انگلیس برای گردآوری تندروها از سراسر جهان در یک تشکیلات واحد با هدف ایجاد آشوب در خاورمیانه و تسلط اسرائیل بر جهان عرب و ذخایر این منطقه نبوده است.
,
منبع: ایسنا
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه