logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قطعی آب پیرمرد و پیرزن دیلمانی/ وقتی‌که مسئولان برای آسیه عمه بهانه‌تراشی می‌کنند+عکس

قطعی آب پیرمرد و پیرزن دیلمانی/ وقتی‌که مسئولان برای آسیه عمه بهانه‌تراشی می‌کنند+عکس
مسئولینی دولتی چه تدابیری اندیشیده‌اند که این خانواده بیش از دو هفته بدون آب شرب به سر می‌برند... اگر این مشکل یکی از مسئولان بود نیز آیا دو هفته زمان برای رفع آن نیاز بود؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  درسیاهکل، یکی از اصلی‌ترین نیازها برای زندگی آب است، چیزی که از قدیم شهرها و روستاها در پیرامون آن تشکیل می‌شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,

امروزه شاید درک این موضوع که خانه‌ای بدون آب شرب باشد، برای ما غیرقابل درک باشد؛ چه برسد که آب خانه‌ای را بخواهند قطع کنند.
آری، خانواده‌ای دونفره که تمام بار زندگی بر دوش پیرزنی است که خستگی روزگار از چهره‌اش نمایان است.

,
,


آسیه عمه…..
این اسمی است که مردم روستای صوفیان سر بخش دیلمان و پیرکوه با آن آشنایی دارند.
بیش از دو هفته است که آب شرب این خانواده دونفره قطع است و مسئولین امروز و فردا می‌کنند و به دوش یکدیگر می‌اندازند تا شاید بتوانند آن‌یکی را مقصر بنامند.
یادمان رفت که بگوییم، آسیه عمه تنگی نفس دارد و کارهای شوهر خود را نیز بر دوش می‌کشد و می‌بایست علاوه بر کارهای خانه؛ به دنبال وصل شدن آب شرب نیز باشد تا شوهرش بیش از اینی که همدم زمین و مریضی شده؛ سختی را تحمل نکند.
لازم به ذکر است این خانواده از لوله‌کشی آبی که از منزلشان عبور می‌کرد استفاده می‌کردند که آن را قطع کرده‌اند.

, ,
,
,
,
,
,


اداره آب و فاضلاب روستایی سیاهکل اعلام می‌کند مسئول برطرف کردن مشکل این خانواده بخشداری دیلمان و پیرکوه است و آب چشمه واقع در محوطه این منزل مسکونی قابل شرب نیست و می‌بایست از آب روستا برای آن لوله‌کشی شود.
حال مسئولین دولتی چه تدابیری اندیشیده‌اند که این خانواده بیش از دو هفته بدون آب شرب به سر می‌برند… اگر این مشکل یکی از مسئولین بود نیز آیا دو هفته زمان برای رفع آن نیاز بود؟
مسئولین خادم مردم هستند و کسی که خدمتگزار است می‌بایست بدون هیچ بهانه‌ای برای آن‌ها کار انجام دهد و هیچ بهانه‌ای برای رفع مسئولیت آن‌ها قابل‌قبول نیست.
امید است خدمتگزاران به صاحبان واقعی نظام و کشور؛ در این روزهای سرد پاییزی فکری به حال آسیه عمه و شوهرش کنند تا حداقل یکی از مشکلات این مردمان بی توقع برطرف شود.

, ,
,
,
,
,


انتهای پیام/

, ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه