اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون عمرانی استاندار مازندران:

آلایند‌گی در دولتِ محیط‌زیست باید به حداقل برسد

آلایند‌گی در دولتِ محیط‌زیست باید به حداقل برسد
معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: ما باید مجموعه‌ای داشته باشیم که هرگونه آلایند‌گی در آن به حداقل برسد و محیط‌زیست که بسیار برای ما حائز اهمیت است و دولت تدبیر و امید، به نام دولتِ محیط‌زیست نام‌گذاری شده را مدیریت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، علی نبیان پس از بازدید از محل انباشت زباله در روستای پرده‌سر دوهزار تنکابن با قدردانی از تأمین منابع دفتر مقام معظم رهبری، اظهار کرد: از سال گذشته با پیگیری‌های انجام‌شده، موضوع کمپوست زباله شهر تنکابن در دستور کار قرار گرفت و دفتر مقام معظم رهبری برای این مهم، تأمین منابع کردند تا بتوانیم مدیریت زباله این شهر را داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,

وی با بیان اینکه در مناقصات، شرکتی برنده مناقصه 250 تن زباله در روز شهر تنکابن شد، افزود: پروژه این طرح از بهمن سال 95 شروع شد و تا مردادماه 97 اجرای آن به طول خواهد انجامید.

معاون عمرانی استاندار مازندران تصریح کرد: اجرای سالن‌های مختلف ازجمله سالن پذیرش و پردازش هرکدام به مساحت حدود هزار مترمربع، سالن تخمیر 9 هزار مترمربع و سالن فاین حدود 2 هزار مترمربع با اعتبار 7.5 میلیارد تومانی، درمجموع 40 درصد پیشرفت داشته است.

این مسئول در خصوص زمان‌بندی این پروژه نیز خاطرنشان کرد: زمان‌بندی در نظر گرفته‌شده مناسب است اما به دلیل شرایط جوی مقداری عقب‌ماندگی در اجرای پروژه به وجود آمد که باید سرعت کار و عملیات آن را افزایش داد.

نبیان مهم‌ترین بخش این پروژه را وجود تصفیه شیرابه‌ها عنوان کرد و متذکر شد: ما باید مجموعه‌ای داشته باشیم که هرگونه آلایند‌گی در آن به حداقل برسد و محیط‌زیست که بسیار برای ما حائز اهمیت است و دولت تدبیر و امید، به نام دولت محیط‌زیست نام‌گذاری شده را مدیریت کنیم.

وی با ابراز امیدواری از اتمام هم‌زمان کارخانه کمپوست زباله تنکابن با بحث تصفیه شیرابه‌ها در آینده نزدیک، بیان کرد: بنا به دستور استاندار مازندران، دستورالعمل تفکیک زباله از مبدأ را به همه شهرداران 58 شهر استان و همه‌ بخشداران، دهیاران در سراسر استان صادر کردیم.

معاون استاندار مازندران مزایای اجرای این طرح را کاهش 25 الی 30 درصدی حجم زباله‌ها عنوان کرد و گفت: میزان حجم زباله‌های تولیدشده مردم استان بین 2 هزار و 700 الی 3 هزار تن است اما هنگام تعطیلات و ورود مسافر، این عدد بین دو تا سه برابر می‌شود.

این مسئول در پایان از مردم خواست در بحث تفکیک زباله از مبدأ که یک دغدغه‌ همگانی است، همکاری کنند تا موفقیت حاصل شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه