اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ماموستا خالدی:

اگر نمی‌توانیم برای زلزله‌زدگان کاری بکنیم حداقل نمک به زخمشان نپاشیم!

اگر نمی‌توانیم برای زلزله‌زدگان کاری بکنیم حداقل نمک به زخمشان نپاشیم!
امام جمعه دیواندره گفت: امروز حداقل کاری که می توانیم انجام دهیم این است که با دست فداکاری غم و مصیبت آسیب‌دیدگان را نوازش کنیم نه بر زخم‌های آنان نمک بپاشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ماموستا معروف خالدی در گفت‌وگو با خبرنگار کردتودی با اشاره به حاشیه‌سازی برخی جریانهای خاص برای زلزله‌ کرمانشاه و در صدد برآمدن کم‌رنگ کردن اقدامات برخی نهادهای مردمی، ابراز داشت: زلزله کرمانشاه یک امتحان الهی برای آزمودن میزان صبر و شکیبایی بندگانش و همچنین امتحانی برای آزمودن مردم غیر آسیب‌دیده بود که آیا حاضرند از مال خود برای کمک به مصیبت دیگان بخشش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی ,
 
,
وی افزود: در اولین دقایق اتفاق زلزله کرمانشاه، رهبر فرزانه انقلاب دستور دادند که همه مسؤولان و اقشار مختلف مردم پای کار بیایند و به کمک زلزله‌زدگان بشتابند.
,
 
,
ماموستا خالدی ابراز داشت: متأسفانه در پی وقوع این حادثه عده‌ای شروع به ایجاد حاشیه‌سازی کردند و در جهت منافع دشمن حرکت کردند که در تعجبم چگونه این افراد توانستند مردم آسیب دیده را فراموش کنند و به جای اصل کمک ‌رسانی شروع به کاشت بذر فتنه کردند!
,
 
,
امام جمعه دیواندره اظهار داشت: امروز روز اختلاف‌افکنی و ایراد گرفتن نیست؛ این رفتارها دقیقاً موجب تقویت دشمن می‌شود چراکه اگر قرار باشد دشمن در خارج از مرزها بر علیه ما دشمنی کند عملاً همان حرف‌هایی را می‌زند که برخی‌ها در داخل کشور مشغول به انجام ان هستند.
,
 
,
وی ادامه داد: این افراد می خواهند با ایجاد حاشیه‌سازی ادامه دهنده فتنه و آشوب سالهای گذشته باشند ولی سخت در اشتباهند چراکه امروز روز همدلی است نه تفرقه افکنی!
,
 
,
ماموستا خالدی گفت: امروز حداقل کاری که می توانیم انجام دهیم این است که با دست فداکاری غم و مصیبت آسیب‌دیدگان را نوازش کنیم نه بر زخم‌های آنان نمک بپاشیم.
,
 
,
وی تصریح کرد: این افراد به دنبال اصلاح‌گری نیستند بلکه می‌خواهند از هر موضوعی سوء استفاده کنند و موجب تضعیف نظام شوند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه