logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بخشدار بخش مرکزی کیار:

شهدا نماد غیرت و دشمن ستیزی ایرانیان/ شکست داعش تجلی شکست باطل در برابر حق بود

شهدا نماد غیرت و دشمن ستیزی ایرانیان/ شکست داعش تجلی شکست باطل در برابر حق بود
بخشدار بخش مرکزی کیار گفت: ایرانیان مردمی جنگ طلب نبوده و نیستند اما هرگاه زورگو ظالمی خواست و بخواهد خدشه ای به کشورشان وارد کند مرد و مردانه در برابر تجاوز و زورگویی ها ایستادند کما اینکه در هشت سال تجاوز نیروهای متجاوز عراق به پشتیبانی آمریکا و همپیمانانش مردان و زنان ایرانی محکم و استوار در برابر متجاوزان ایستادند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از کیار بیدار یادواره شهیدان هشت سال دفاع مقدس روستای تشنیز در دبیرستان مرضیه و فدک روستای تشنیز با حضور جمعی از مدیران و مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان کیار، دانش آموزان و خانواده های ایشان برگزار و یاد و خاطره شهدا گلگون کفن روستای تشنیز گرامی داشته شد.

در این مراسم معنوی پس از قرائت آیات کلام الله مجید، طنین انداز شدن سرود جمهوری اسلامی ایران و خیرمقدم بخشدار بخش مرکزی کیار به عنوان سخنران این مراسم دقایقی درخصوص شهادت و اهمیت کار بزرگی که شهدا هشت سال دفاع مقدس انجام دادن سخنرانی کرد.

ولی پور گفت: یادمان باشد که گرامی داشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، شهادت هنر مردان خداست و شهیدان هشت سال دفاع مقدس میهن عزیزمان ایران نیز کسانی بجز مردان خدایی نبودند.

وی با اشاره به این نکته که سرزمین ایران میراث بزرگ‌مردان و بزرگ‌زنان تاریخ است گفت: ایرانیان مردمی جنگ طلب نبوده و نیستند اما هرگاه زورگو ظالمی خواست و بخواهد خدشه ای به کشورشان وارد کند مرد و مردانه در برابر تجاوز و زورگویی ها ایستادند کما اینکه در هشت سال تجاوز نیروهای متجاوز عراق به پشتیبانی آمریکا و همپیمانانش مردان و زنان ایرانی محکم و استوار در برابر متجاوزان ایستادند و تمام خاک و سرزمینشان را با نثار خون و جانشان بازپس گرفتند.

سخنران یادواره شهدا روستای تشنیز افزود: ایرانیان مردمی هستند که افتخار دارند به عنوان اولین کشور و اولین مردم و قبل از اعرابی که سرزمین آنها خاستگاه اسلام بود دین اسلام را پذیرا شدند، ایرانیان که از دیرباز مردمی پیشرفته و متمدن بودند با نزول دین آسمانی اسلام و صرفا به خاطر دستورات و احکام و بروز و با محتوای آن پذیرای این دین الهی شدند در خالی که هنوز اعراب در جهل و گمراهی خود باقی بودند.

وی پور در پایان به پیروزی رزمندگان اسلام در سوریه اشاره کرد و افزود: خدا را شکر به مدد خداوند بزرگ و همت رزمندگان اسلام لشکر کفر داعش نابود شد، داعش مدعای اسلام ناب بود اما رشادت های شهدا و رزمندگان واقعی اسلام مانع ازترویج و توسعه کفر داعش و تفکر آمریکایی در منطقه ما شد.

به گزارش کیار بیدار روستای تشنیز از توابع شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری ۱۲شهید در راه اسلام و انقلاب تقدیم نموده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیار بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, کیار بیدار,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه