logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حجت الاسلام والمسلمین بامری:

ترک امر به معروف و نهی از منکر گسترش ناهنجاری ها را در بردارد

ترک امر به معروف و نهی از منکر گسترش ناهنجاری ها را در بردارد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان گفت: ترک امر به معروف و نهی از منکرسبب رواج فساد و گسترش انواع ناهنجاری های اجتماعی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمود بامری در گفت و گو بااوشیدا عنوان کرد: به منظور ترویج فرهنگ امر به معروف ونهی از منکر تمامی آحاد جامعه باید دست در دست یکدیگر گذاشته و با اتحاد و همدلی به دنبال فرهنگ سازی آن در جامعه شوند.

وی افزود: جامعه ای که در آن امر به معروف و نهی از منکر در جایگاه واقعی خود قرار داشته باشد به طور حتم با کمترین مشکلات و انحطاطات مواجه خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین بامری خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر بارها توسط پیامبر و ائمه اطهار توصیه و تاکید شده چرا که این فریضه الهی تاثیر به سزایی در رشد جامعه اسلامی و دوری از گناهان و آلودگی دارد.

وی تاکید کرد: اگر هر شخص در قبال عملکرد هم نوعان خود احساس وظیفه کند و با ارشاد و دلسوزی امر به معروف ونهی از منکر انجام دهد وضعیت جوامع به طور کامل تغییر خواهد یافت.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زابل خاطرنشان کرد: جامعه ای که در آن امر به معروف و نهی از منکر به طور کامل اجرا شود امنیت، آسایش و آرامش جاری و حکمفرماست که نشان از اهمیت ترویج آن دارد.

وی ابراز داشت: در راستای اهمیت ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و نهادینه کردن آن باید از قیام امام حسین(ع) درس گرفت چرا که امام حسین(ع) با نثار جان خود و یاران خویش اهمیت این موضوع را به اثبات رساندند.

حجت الاسلام و المسلمین بامری اذعان داشت: شرایط ویژه امروز جهان اسلام نشان از کمرنگ شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جوامع اسلامی دارد چرا که خونریزی های امروز میان مسلمانان به دلیل دور شدن از مفاهیم ارزشمند قران و اسلام می باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه