logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

افشارزاده:استقلال از گذشته مشکلات و بدهی‌های زیادی دارد

افشارزاده:استقلال از گذشته مشکلات و بدهی‌های زیادی دارد
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: استقلال از گذشته مشکلات زیادی از جمله بدهی‌هایش دارد ولی امسال اولویت پرداخت تعهدات فصل جاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بهرام افشارزاده با اعلام این خبر که درصدی از قرارداد بازیکنان و کادرفنی استقلال کسر می‌شود،اظهار داشت: در راستای سیاست های وزارت ورزش و جوانان و سازمان لیگ برتر و با همکاری همه اعضای تیم درصدی از قراردادهای باشگاه را کاهش خواهیم داد تا بتوانیم هزینه های خود را در قالب سقف بودجه مصوب شده مدیریت کنیم. در این میان مربیان،بازیکنان و همه همکاران من در باشگاه،ما را همراهی خواهند کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

او در پاسخ به این سوال که برای پرداخت بدهی های استقلال چه برنامه ای دارد و آیا اعتبار کافی برای حل مشکلات در اختیار اوست، تصریح کرد:باشگاه استقلال مشکلات بسیاری از گذشته دارد. بخشی از این مشکلات، بدهی های باشگاه است و ما با تلاش هیأت مدیره محترم بدهی ها را اولویت بندی کرده ایم و با تأمین منابع مالی آنها را به مرور پرداخت خواهیم کرد اما فراموش نکنیم که اولویت اول امسال ما پرداخت به موقع و سر موعد تعهدات فصل جاری است.

,

افشارزاده درباره برگزاری نشست امروز هیأت مدیره یادآور شد: با توجه به مسائلی که باشگاه استقلال وجود دارد امروز جلسه هیأت مدیره تشکیل و در آن موضوعات مختلفی چون مشکلات پیش رو، وضعیت آینده تیم مطرح و بررسی خواهد شد.

,

وی درباره اسپانسر روی پیراهن تیم استقلال اضافه کرد: همانطور که همه در جریان هستند امسال باشگاه استقلال یک همراه و هوادار بنام شرکت توسعه صنایع نوین ایران به عنوان حامی مالی باشگاه در کنار خود داشته که تا به امروز به همه تعهدات خود عمل کرده است. در همین راستا با نظر مثبت شرکت توسعه صنایع نوین،جهت اسپانسرینگ پیراهن تیم مذاکرات خوب و ارزشمند و قابل احترامی با مجموعه اقتصادی تات تحت مالکیت و مدیریت علی انصاری داشتیم. از آنجائی که خانواده انصاری همیشه به مجموعه استقلال لطف داشته و در سختی ها کنار باشگاه بود اند تعدادی از مجموعه های ایشان همچون سالیان گذشته همانند بازار مبل ایران،بازار موبایل ایران،تشک ویستر به عنوان اسپانسر پیراهن تیم انتخاب شدند. ضمناً ایشان چندین سال عضو محترم هیئت مدیره باشگاه استقلال بوده اند و خدمات ارزنده به باشگاه ارائه داده اند.

,

افشارزاده در پایان گفت: ما برای تأمین هزینه های امسال با حمایت شرکت توسعه صنایع نوین ایران به عنوان حامی مالی باشگاه و حضور همراهان همیشگی چون  علی انصاری و مدیریت کردن بر هزینه ها، مشکل خاصی نخواهیم داشت.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه