زخمی شدن3خادم حرم امام هادی(ع)
زخمی شدن سه خادم حرم امام هادی(ع) بر اثر حملات خمپاره ای تروریستها و ورود وزیر خارجه فرانسه به اربیل از مهمترین اخبار عراق است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، شبکه السومریه نوشت: یک منبع امنیتی در صلاح الدین اعلام کرد: بر اثر شلیک سه گلوله خمپاره به سامراء سه نفر از خادمان حرم امام هادی(ع) زخمی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, شبکه السومریه نوشت: یک منبع امنیتی در صلاح الدین اعلام کرد: بر اثر شلیک سه گلوله خمپاره به سامراء سه نفر از خادمان حرم امام هادی(ع) زخمی شدند.,
این منبع بیان کرد: سه گلوله خمپاره امروز به سامراء شلیک شده است که سبب زخمی شدن سه نفر از خادمان حرم امام هادی(ع) شد. زخمی شدگان به بیمارستان نزدیک برای درمان منتقل شدند.
,
همزمان منابع عراقی از ورود لوران فابیوس به اربیل خبر دادند.
,
وزیر خارجه فرانسه در نشست خبری با حسین الشهرستانی سرپرست وزارت خارجه عراق بر تمایل کشورش برای ایجاد دولت وحدت ملی به عراق سخن گفته بود و هدف از سفر خود را ارائه کمک به آوارگان عراقی توصیف کرده بود.
,
منبع: مهر
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه