logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان خبرداد؛

اعزام ۷۰ نفر زائر بار اولی به مشهد مقدس

اعزام ۷۰ نفر زائر بار اولی به مشهد مقدس
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: به منظور اجرای امینانه نیات واقفان نیک اندیش استان اصفهان و با اجرای طرح زائران حرم رضوی ۷۰ نفر زائر بار اولی به مشهد مقدس اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث؛حجت الاسلام و المسلمین حسن امیری در گفت و گویی اظهار کرد: براساس هماهنگی های به عمل آمده و همچنین برنامه ریزی های انجام شده با هدف اجرای امینانه نیات واقفان نیک اندیش و اجرای طرح زائران حرم رضوی و همچنین با کمک خیرین نیکوکار 70 نفر از کسانیکه در استان اصفهان تاکنون به خاطر نداشتن تمکن مالی کافی نتوانسته بودند به زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) نائل شوند به مشهد مقدس اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مباحث,

وی در ادامه خاطر نشان کرد: متاسفانه بدلیل اینکه موقوفات منطبق با این نیت در استان اصفهان کم است از این تعداد فقط 20 نفر از محل موقوفات منطبق اعزام شدند و مابقی افراد با کمک های مردم خیر که از طریق برنامه سمت خدا شبکه سه صدا و سیما با این حرکت آشنا شدند هزینه آنها تامین و به این سفر زیارتی سیاحتی اعزام شدند.

,

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: این کاروان همزمان با هفته وحدت با دو دستگاه اتوبوس از محل گلستان شهدای اصفهان به مدت 3 روز و چهار شب به مقصد مشهد مقدس با هزینه ای بالغ بر 23 میلیون و 450 هزار تومان اعزام شدند.

,

حجت الاسلام امیری اضافه کرد: امیدواریم که در آینده نیز شاهد باشیم که مردم مومن و خیر استان در راستای ایجاد وقف های جدیدی با نیت اعزام زائرانی که توان مالی برای زیارت حرم مطهر ائمه مطهر را ندارند این سنت حسنه که باعث می شود تا فرهنگ اسلامی و شیعه در جامعه بیش از پیش ترویج پیدا کند را زنده نگهدارند و آن را ترویج کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه