اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی:

شهرستان شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد/ کم کاری مسئولان عامل عدم جذب بودجه های مرمتی

شهرستان شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد/ کم کاری مسئولان عامل عدم جذب بودجه های مرمتی
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی با بیان اینکه شهرستان شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد گفت: متاسفانه به دلیل کم کاری های مدیران میراث فرهنگی بودجه های مرتبط با بحث مرمت میراث فرهنگی در شهرستان جذب نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشهرضانیوز؛سید حسین موسوی، در گفت و گویی در رابطه با مشکلات میراث فرهنگی شهرستان و خطراتی که حیات این آثار برجامانده از تاریخ را تهدید می کند، اظهار کرد: میراث فرهنگی برای برون رفت شهر از مشکلات موجود اقدامی انجام نمی دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیو,

پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی با بیان اینکه در ورودی شهرضا هیچ تابلویی در رابطه با معرفی آثار باستانی شهرضا و راهنمایی گردشگران وجود ندارد، تصریح کرد: مدیران اداره میراث فرهنگی برای جذب گردشگر هیچ اقدامی انجام نداده و از ظرفیت های اداره کل استان نیز استفاده ای نکرده است.
میراث فرهنگی هیچ اقدامی برای جذب پیمانکار مرمت آثار باستانی انجام نداده است
وی با اشاره به خبرهایی که در رابطه استعفای رئیس اداره میراث فرهنگی شهرضا منتشر شده است، خاطرنشان کرد: مدیریت میراث فرهنگی تخصص کافی برای مدیریت میراث فرهنگی را نداشت و هیچگونه اقدام برای جذب پیمانکار برای مرمت بناهای تاریخی شهرستان انجام نداده است.
موسوی با بیان اینکه مدیران فرهنگی شهرستان اقدام مناسبی برای احیای صنعت گردشگری انجام نداده است، تاکید کرد: مشکلات در حوزه میراث فرهنگی زیاد است و باید به آن ها رسیدگی شود.
اهالی شهرستان با میراث فرهنگی خود آشنا نیستند
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی افزود: اگر از یکی از اهالی شهرستان در مورد بازار مسگرها، حمام امین آباد، خانه شهید مدرس سوال کنید، حتی آدرس دقیق آن ها را هم نمی دانند و تا کنون بسیاری از آثار شهرستان را ندیده اند.
وی با بیان اینکه خانه شهید مدرس در حال نابودی است، اظهار کرد: برای احیای این خانه در صورت وجود مدیریت قوی می توان از مجلس شورای اسلامی هم بودجه جذب کرد و این خانه را احیا کرد.
موسوی با اشاره به مشکلاتی که برای پیمانکاران در شهرستان ایجاد می کنند، عنوان کرد: اگر به اداره کل میراث فرهنگی استان مراجعه کنید، هیچ پیمانکاری برای شهرستان ثبت نشده است، این درحالی است ک شهرستان های اطراف مانند دهاقان و سمیرم دارای پیمانکار هستند.
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی ادامه داد: مشکلات در این زمینه از سوی پیمانکاران نیست بلکه مدیریت ها ضعیف عمل کرده اند.
مرمت ورودی بازارشهرضا بر عهده میراث فرهنگی است
وی با بیان اینکه بالغ بر یک سال است که شهرداری در ورودی بازار شهرستان، برای جلوگیری از ریزش سقف داربست زده است، خاطرنشان کرد: هیچ اقدامی برای ترمیم و بازسازی این ورودی انجام نشده است و این وظیفه میراث فرهنگی است که مرمت این بخش از بازار شهرضا را پیگیری کند.
موسوی اذعان کرد: با وجود اینکه سازمان میراث فرهنگی با پیمانکاران زیادی در ارتباط است، اما پیمانکاری برای بازسازی آثار میراث فرهنگی شهرستان در استان وجود ندارد.
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی با بیان اینکه پیمانکاران بدون بودجه شروع به کار نمی کند، گفت: پروژه های بازسازی اسناد خزانه است و این مدیریت مسئولان را می طلبد که پیمانکاران را برای مرمت جذب کنند.
وی ادامه داد: مسجد نو یکی از پروژه های مرمتی شهرستان بود که برخلاف سایر پروژه ها بخشی از بودجه مرمتی آن نقد بود و همین مجب شد که پیمانکار نسبت به شروع اقدامات در این زمینه علاقه مند شود و کار را در دست بگیرد.
بودجه مرمت بازار شهرضا 2.4 میلیارد است
موسوی با بیان اینکه برای بازار سرپوشیده شهرضا، 2.4 میلیارد ریال بودجه مرمتی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: بازار مسکرهای شهرضا نیز بال بر 50 میلیون تومان بودجه ترمیم داشت که همه این بودجه ها اسناد خزانه محسوب می شود.
دولت برای ترمیم خانه شهید مدرس، 80 میلیون تومان بودجه درنظر گفته بود
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی با بیان اینکه مسجد این آباد 50 میلیون تومان بودجه ترمیم داشت، گفت: دولت برای ترمیم خانه شهید مدرس، 80 میلیون تومان بودجه درنظر گفته بود و قرار بود کارهای احیا و مرمت آغاز شود که اما به دلیل کم کاری های برخی از مدیران این اقدام صوت نگرفت و ما نیز کار مرمت را آغاز نکردیم.
شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد
وی با بیان اینکه کل بودجه مرمتی شهرستان بالغ بر 700 میلیون تومان بوده است، خاطرنشان کرد: این بودجه سراسری و دولتی بود و سایر شهرستان های استان از جمله کاشان، سمیرم، نظنز و مبارکه نیز چنین بودجه هایی داشتند که از آن استفاده کرده اند.
موسوی ادامه داد: این بودجه ها اسناد خزانه محسوب شده و پیمانکار پس از گذشت یک سال از کار، این اسناد را در بورس به پول نقد تبدیل می کرد.
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی با بیان اینکه این بودجه قسمتی از مشکلات بناهای تاریخی شهرستان را مرتفع می کرد، عنوان کرد: خانه شهید مدرس یکی از بناهایی بود که با همین بودجه درنظر گرفته شده بازسازی می شد.
کم کاری مسئولان، عامل عدم جذب بودجه های مرمتی
وی با بیان اینکه ساختمان خود میراث فرهنگی هم دارای بودجه مرمتی بود، عنوان کرد: متاسفانه به دلیل کم کاری های مدیران میراث فرهنگی بودجه های مرتبط با بحث مرمت میراث فرهنگی در شهرستان جذب نشده است.
موسوی با بیان اینکه مدیریت میراث فرهنگی شهرستان اقدامی برای افزایش میزان ورود گردشگر به شهرستان انجام نداده است، خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که از آن ها غفلت شده است، بحث راه اندازی تورهای شهرضاگردی بوده که می توان با هماهنگی مدیران میراث فرهنگی استان گردشگران خارجی حاضر در مرکز استان را به شهرضا آورد.
پیمانکار پروژه های میراث فرهنگی یکی از اثار مورد غفلت میراث فرهنگی را کارخانه نوین دانست و گفت: خود شهرداری شهرضا، در این زمینه وارد عمل شده و بحث های مرمتی قسمتی از آن را در دست گرفته است.
انتهای پیام/

,
, میراث فرهنگی هیچ اقدامی برای جذب پیمانکار مرمت آثار باستانی انجام نداده است , میراث فرهنگی هیچ اقدامی برای جذب پیمانکار مرمت آثار باستانی انجام نداده است,
,
,
, اهالی شهرستان با میراث فرهنگی خود آشنا نیستند, اهالی شهرستان با میراث فرهنگی خود آشنا نیستند,
,
,
,
,
, مرمت ورودی بازارشهرضا بر عهده میراث فرهنگی است, مرمت ورودی بازارشهرضا بر عهده میراث فرهنگی است,
,
,
,
,
, بودجه مرمت بازار شهرضا 2.4 میلیارد است, بودجه مرمت بازار شهرضا 2.4 میلیارد است,
, 2.4 میلیارد ریال,
, دولت برای ترمیم خانه شهید مدرس، 80 میلیون تومان بودجه درنظر گفته بود, دولت برای ترمیم خانه شهید مدرس، 80 میلیون تومان بودجه درنظر گفته بود,
,
, شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد, شهرضا هفت میلیارد بودجه مرمتی دارد,
,
,
,
, کم کاری مسئولان، عامل عدم جذب بودجه های مرمتی, کم کاری مسئولان، عامل عدم جذب بودجه های مرمتی,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه