logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

بخشنامه دولت عربستان علیه داعش

بخشنامه دولت عربستان علیه داعش
دولت عربستان به امامان مساجد و خطیبان در این کشور دستور داد، داعش را نفرین کرده و این گروهک را به عنوان "یک فرقه گمراه و شاخه‌ای از تشکیلات تکفیری و تروریستی القاعده" معرفی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم،  صالح بن عبدالعزیز آل الشیخ وزیر امور دینی، اوقاف، تبلیغ و ارشاد عربستان در هفته های اخیر به کلیه ادارات تابعه این وزارت خانه در سراسر آن کشور دستور داده بود "داعش" را جزو گروههایی قرار دهند که به دلیل خطرات آن بر اعتقادات و باورهای اسلامی راستین و صحیح، امامان مساجد درباره آنها باید هشدار دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,

روزنامه سعودی الحیاة با اعلام این خبر نوشت: آل الشیخ در بیانیه ای اعلام کرد باید خطیبان  خطر "داعش" القاعده و فرقه های گمراهی مانند "داعش" را که از آن منشعب شده اند، بیان کنند و در زمینه بیان گمراهی های آنها به قرآن کریم، سنت پیامبر (ص) و اقوال علمای پیشین استناد نمایند و جنایت های آنها و حرمت خون های پاکی که ریخته می شود و ناامنی های بی وجود آمده توسط این گروهک ها بیان شود. همچنین درباره زیان های افکار تروریستی و تکفیری آنها بر باورها و امنیت کشور هشدار داده شود.

,

در بیانیه وزیر امور دینی و اوقاف عربستان آمده است: تکفیر مسلمانان و مباح دانستن جان، مال و ناموس آنها از روش های این فرقه گمراه و پیشینیان آنها است که در گذشته نیز با مسلمانان جنگیده و اقدام به تکفیر آنها کرده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه