logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل:

دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بابل جزو ۸ دانشکده این رشته در کشور است

دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بابل جزو ۸ دانشکده این رشته در کشور است
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از هشت دانشگاه کشور است که موفق به تاسیس دانشکده طب ایرانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدعلی مظفرپور مدیرگروه دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفت‌وگو با خبرنگار بابل‌نوین، ااظهار کرد: دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بابل جز یکی از هشت دانشکده طب سنتی در کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابل‌نوین, بابل‌نوین,
                 
وی افزود: همزمان با توجه جهانی به مکاتب طب سنتی و مکمل در دنیا سازمان جهانی بهداشت استراتژی‌هایی را برای گسترش این مکاتب به کشورهای دنیا ارائه داد و  از سال ۲۰۰۲ با انتشار یک استراتژی کشورها را ملزم به گسترش مکاتب طب سنتی و مکمل کرد و از کشورها خواست سال ۲۰۰۷  این مکاتب را در سیستم درمانی خود تلفیق کنند.
              
این مسئول ادامه داد: طب ایرانی یکی از مهم‌ترین مکاتب طبی سنتی در جهان است که مورد توجه قرار گرفت و بیش از ۱۴۰۰۰ میراث مکتوب به صورت کتاب و رساله از دانشمندان مختلف در بازه زمانی بیش از ۷۰۰۰ سال در این مکتب طبی موجود  است.
                
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: ایران از آخرین کشورهایی بود که در این زمینه اقدام کرد، تقریبا از سال ۱۳۸۶ و همزمان با آغاز ورود به خدمات سلامت ایران سروع به تاسیس دانشکده‌های طب سنتی و مکمل کرد که از آن زمان هشت دانشکده طب ایرانی و ۱۷ گروه آموزشی در کشور راه‌اندازی شدند و با برگزاری آزمون‌های سالانه  جذب دستیار تخصصی طب ایرانی از بین پزشکان عمومی علاقمندان را آغاز کرد.
            
مظفرپور گفت: دو نفر از اولین دستیاران طب ایرانی در کشور از بابل بودند و دانشگاه علوم پزشکی بابل یکی از هشت دانشگاه کشور است که موفق به تاسیس دانشکده طب ایرانی شد.
              
وی افزود: دانشگاه‌هایی همچون اصفهان، تبریز، شیراز و مازندران به زعم پیگیری‌های فراوان موفق به کسب موافقت اصولی تاسیس دانشکده‌های طب ایرانی نشدند، برخی به گروه طب ایرانی بسنده کرده و یا دانشکده‌هایی بدون مجوز رسمی از شورای گسترش و با مصوبه داخلی دانشگاه ها تأسیس  کردند.
              
مدیرگروه دانشکده طب سنتی بابل خاطرنشان کرد: این دانشکده هم اکنون شش دوره ورودی دستیار طب سنتی داشته است  که در سال جاری، اولین سری از آنها فارغ التحصیل خواهند شد، علاوه بر دانشکده‌ها، سلامتکده‌ها  نیز به عنوان محل مراجعه مردم برای ارائه خدمات سلامتی و درمان بر مبنای طب سنتی ایرانی در کشور در کنار دانشکده‌های طب ایرانی، آغاز به کار کردند و نام سلامتکده، به این علت بجای درمانگاه استفاده شدکه در طب ایرانی همواره اولویت بر سلامت و ارتقای آن به جای تمرکز بر درمان قرار دارد.
            
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۵  با پیگیری دفتر طب سنتی ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت تاسیس ۱۰ سلامتکده هم‌شکل در کشور به عنوان الگوی طب ایرانی تصمیم گرفته شد که در این سلامتکده‌ها انواع خدمات طب سنتی و مکمل ارائه می‌شود و در کنار دانشکده‌های طب ایرانی به ارتقای جایگاه این مکتب طبی  در ارتقای سلامت مردم کمک خواهد کرد، از سال ۱۳۹۸  خدمات طب ایرانی در سیستم شبکه بهداشتی کشور وارد خواهد شد.
           
مظفرپور بیان کرد: از سال ۱۳۹۶ نیز ۱۰ دانشگاه به عنوان پایلوت ورود خدمات طب ایرانی در سیستم شبکه بهداشت در نظر گرفته شد که شبکه بهداشتی شهر بابل یکی از آنها است، با پیگیری‌های انجام شده یکی از این سلامتکده‌های شاخص با بودجه مناسبی که از طرف وزارت بهداشت در نظر گرفته شد در سه طبقه و با متراژ حدود ۲۰۰۰ متر مربع در دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال احداث است.
           
وی  در پایان گفت: هم‌اکنون آموزش پزشکان عمومی شاغل در شبکه بهداشتی درمانی بابل به پایان رسید و به زودی با آموزش به‌ورزان و مراقبان سلامت  این خدمات  در خانه‌ها و مراکز بهداشت منتخب به مردم ارائه می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه