logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رییس بهزیستی شهرستان خاش :

خانواده های کودکان کار بازمانده از تحصیل خاش 50 میلیون ریال وام بلاعوض دریافت می کنند/ توزیع 20 بسته حمایتی بین این کودکان + تصاویر

خانواده های کودکان کار بازمانده از تحصیل خاش 50 میلیون ریال وام بلاعوض دریافت می کنند/ توزیع 20 بسته حمایتی بین این کودکان + تصاویر
رییس اداره بهزیستی شهرستان خاش گفت: خانواده های کودکان کار بازمانده از تحصیل شهرستان خاش مبلغ 50 میلیون ریال وام بلاعوض دریافت می کنند تا دیگر فرزندان آن ها مجبور به کار در خیابان ها و سطح شهر نباشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ادریس تمندانی در حاشیه اجرای طرح توزیع بسته های حمایتی آموزشی برای  دانش آموزان بازمانده از تحصیل شهرستان خاش، در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما، اظهار کرد: در قالب این طرح به دانش آموزان بازمانده از تحصیل و کودکان کار شهرستان خاش  بسته های حمایتی آموزشی در راستای توانمندسازی روانی و اجتماعی این کودکان ارائه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان, ،,
وی با بیان اینکه حمایت های مالی می تواند بسیاری از دانش آموزان را به آغوش مدرسه بازگرداند، تصریح کرد: وسایل کمک آموزشی، بهداشتی و ملزومات تحصیل این دانش آموزان از طریق بهزیستی تامین می شود.

تمندانی با بیان اینکه این طرح سال های اخیر نیز  اجرا می شد، گفت: امسال این طرح منسجم تر و گسترده تر از قبل اجرایی و بسته های حمایتی و آموزشی به دانش آموزان شناسایی  شناسایی شده در خاش ارائه شد.
 
,
,
,
,

 
, ,
,
وی با بیان اینکه در این طرح تعداد 20 بسته حمایتی بین دانش آموزان بازمانده از تحصیل و کودکان کار توزیع شده است، افزود: میانگین سنی کودکان کار و خیابانی بین هشت تا 15 سال است و لذا هدف  از اجرای این طرح ارتقاء سطح  کیفیت و رفاه اجتماعی کودکان کار، کنترل و کاهش خطرات ناشی از حضور کودکان در خیابان هاست.

تمندانی با بیان اینکه به خانواده های کودکان کار مبلغ 50 میلیون ریال وام بلاعوض پرداخت می شود، خاطرنشان کرد: این طرح  در شهرستان خاش اجرا و در قالب آن لوازم شخصی همچون کیف، کفش و لباس، لوازم بهداشتی، لوازم کمک آموزشی و نوشت افزار و مواد خوراکی قابل استفاده ارائه می شود.

رییس  اداره بهزیستی شهرستان خاش تاکید کرد: طرح توزیع بسته های حمایتی آموزشی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل یک طرح سراسری است و در بسیاری از نقاط کشور در حال انجام است.
 
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,

وی با تاکید بر نقش خیران در پیشبرد اهداف این طرح، اذعان کرد: خیران خاش توجه ویژه ای به موضوع تحصیل دانش آموزان بازمانده از تحصیل داشته باشند و بهزیستی با توجه به اینکه این کودکان را شناسایی کرده و نیاز واقعی آنها را می سنجد این امکان را دارد که کمک های خیران را در بخش هایی که خود خیر ترجیح می دهد هزینه کنند.

تمندانی اظهار کرد: دانش آموزان شناسایی شده خاش، در طول سال تحصیلی نیز از خدمات حمایتی، مشاوره ای و مددکاری بهزیستی برخوردار هستند.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه