اخبار داغ

آغاز اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا/ ظرفیتی برای تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری

آغاز اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا/ ظرفیتی برای تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری
اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا درتاریخ 28 آذرماه سالجاری در هتل شادی سنندج آغاز به کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، غذا از معیارهای مهم سفر و از اصلی‌ ترین مولفه‌های گردشگری محسوب می شود و در سال‌های اخیر به اهمیت ارتباط میان غذا و جذب گردشگر توجه ویژه ای شده تا جایی که مفهوم جدیدی در حوزه گردشگری با عنوان 'گردشگری غذا' تعریف شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,

 

,

هالاو، دوخوا، بریان به، دلمه، شیربرش، قاورمه، کفته و گوشت، گیپه غذاهای سنتی هستند که در عین سادگی و غنی بودن طرفداران زیادی دارد و جزء غذاهای محلی در استان کردستان محسوب می شود.

,

, ,

شامگاه سه شنبه 28 آذر ماه اولین جشنواره استانی غذاهای محلی به مناسبت شب یلدا در هتل شادی سنندج به همت اداره کل آموزش فنی حرفه ای و میراث فرهنگی کردستان برگزار شد.

,

 

,

سید جمیل احمدی هدف از برگزاری این جشنواره را حفظ آئین و سنت های شب یلدا، معرفی آداب و رسوم شب یلدا در استان کردستان و شناسایی افراد ماهر در حوزه صنایع غذایی ذکر کرد و افزود: اگر نگاهی به عادت های غذایی مردم در کشورهای مختلف بیندازیم متوجه خواهیم شد که شرایط اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و همچنین شرایط اقتصادی حاکم بر جوامع مختلف می تواند از اهمیت بسیار زیادی در عادات غذایی افراد برخوردار باشد .

,

, ,

مدیرکل فنی و حرفه ای کردستان عنوان کرد: استان فرهنگی کردستان با قرار گیری در اقلیم کوهستانی علاوه بر ایجاد چشم اندازهای طبیعی نوع آشپزی و طبخ غذا را نیز تحت تاثیر قرار داده است که در بسیاری از نقاط کشور این آداب و رسوم منحصر به فرد می باشد و برگزاری جشنواره هایی از این دست می تواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ کردستان و معرفی این آداب و رسوم به مردم عزیز ایران اسلامی باشد .

,

 

,

وی تهیه غذاهای شب یلدا، میوه آرایی و پیش غذاهای شب یلدا را از محورهای اصلی برگزاری این جشنواره نام برد.

,

, ,

خبات محمدی نفر اول، رویا احمدی نفر دوم و بهزاد مرادی نفر سوم این جشنواره نیز با دریافت تندیس و لوح تقدیر و هدایایی از سوی بانک آینده و شهرداری سنندج مورد تقدیر قرار گرفتند.

,

 

,

هدیه ایسافی نفر چهارم جشنواره، سیده ژینو حسینی نفر پنجم و صبری صادقی نفر ششم جشنواره نیز ضمن دریافت تندیس و لوح تقدیر، هدایایی از سوی بانک آینده و دفتر امور اتباع خارجی استان دریافت کردند.

,

, ,

تنوع غذاهای محلی، نشان دهنده غنای فرهنگی ایرانیان است و یکی از دلایل اساسی تنوع در هنر آشپزی ایرانیان، وجود اقوام گوناگون ایرانی در پهنه ایران زمین است.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه