logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سیریک:

انتخابات اولین دوره ی شورای هیئت مذهبی سیریک برگزار شد/ عباس شرفی رئیس هئیت مذهبی شهرستان شد

انتخابات اولین دوره ی شورای هیئت مذهبی  سیریک برگزار شد/ عباس شرفی رئیس هئیت مذهبی شهرستان شد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک گفت: انتخابات هئیت رئیسه هیات مذهبی شهرستان سیریک با شرکت اکثریت اعضا در محل سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان برگزار شد و آقای عباس شرفی بعنوان اولین رئیس هئیت مذهبی شهرستان انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ،حجت الاسلام و المسلمین علی جعفری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک گفت: در این جلسه بعد از برگزاری آئین انتخابات هئیت رئیسه آقای عباس شرفی بعنوان رئیس ،علی فولادی نائب رئیس و محمد قورچی به دبیر و منشی برای مدت 4 سال انتخاب شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,

وی تصریح کرد: مهمترین وظایف  شورای هئیت مذهبی را موافقت و صدور پروانه فعالیت جهت هیئات مذهبی با همکاری سازمان تبلیغات و  لغو مجوز فعالیت،نظارت بر فعالیت کلیه هیئات مذهبی در سطح شهرستان،تشکیل جلسات ماهانه جهت برنامه ریزی مناسبت های فرهنگی و مذهبی سال و برگزاری مراسمات مختلف مذهبی درسطح شهر و شهرستان به کمک هیئات مذهبی برشمرد.

,

حجت الاسلام جعفری یادآور شد: برگزاری جلسات قبل از مناسبات های ویژه مانند ماه محرم ، ماه رمضان ،ایام فاطمیه ،تاسوعا ... ، ابلاغ مصوبات شورا به دیگر هیئات که لازم الاجرا است،تجلیل از کلیه هیئات مذهبی فعال واهدا لوح تقدیر ،تجلیل از پیرغلامان اهل بیت(ع) مداحان و ذاکران، شرکت در جلسات استانی و کشوری ،همکاری و هماهنگی با دیگرنهادها و ادارات فرهنگی شهرستان در برپایی  برنامه های مذهبی، فرهنگی وحضور در مراسماتی که از طرف حسینیه ها و دیگر هیئات برگزار می شود را بخشی دیگری از وظایف هئیت مذهبی دانست.

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با تعامل و همفکری و هم افزایی اعضای شورای هئیت مذهبی شهرستان اجرای برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و مذهبی در سطح کمی و کیفی بیشتر از گذشته  روند رو به رشد داشته باشد.

,

حجت الاسلام و المسلمین جعفری اضافه کرد: شورای هئیت مذهبی انشا الله در حل و رفع مشکلات و ساماندهی فعالیت ها و برنامه های هئیت ها ، تشکل ها بعنوان بازو و یاور فرهنگی و مذهبی هئیت های مذهبی شهرستان مساعدت و همکاری داشته باشد.

,

انتهای پیام/ق

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه