فرماندار آران و بیدگل:
روز حماسه و ایثار آران و بیدگل با حضور رییس بنیاد شهید کشور برگزار می شود
فرماندار آران و بیدگل، گفت: مراسم گرامیداشت روز حماسه و ایثار آران و بیدگل چهارم دی ماه، با حضور حجت الاسلام شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازخطب شکن؛ ابوالفضل معینی نژاد، امروز پنجشنبه در نشست خبری ستاد گرامیداشت روز حماسه و ایثار آران و بیدگل با بیان این که شهرستان آران و بیدگل رتبه نخست ایثارگری کشور را به خود اختصاص داده است اظهار کرد: این رتبه نشانه ایثار و فداکاری جوانان شهرستان در دفاع از اسلام و انقلاب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن؛,فرماندار آران و بیدگل، تقدیم نزدیک 850 شهید به انقلاب را نشانه بزرگی مردم شهرستان خواند و اضافه کرد: از دو سال پیش که دستورالعمل انتخاب روز حماسه و ایثار ابلاغ شد، با مشورت و همفکری دوستان نهایتا چهارم دی ماه را که روز شروع عملیات کربلای چهار و پس از آن کربلای پنج است به عنوان این روز انتخاب شد.
,وی خاطرنشان کرد: در این عملیات 121 شهید از شهرستان آران و بیدگل تقدیم انقلاب اسلامی شده است که سرداران شهید علیمحمد اربابی و جواد قاسم پور از آن جمله بوده اند.
,معینی نژاد با تاکید بر این که کیفیت برگزاری برنامه های این مناسبت باید با دیگر برنامه های مشابه متفاوت باشد، درباره برنامه های این روز تصریح کرد: سال گذشته تصمیم گرفته شد دبیرخانه ای دائمی برای مدیریت متمرکز برنامه ها تاسیس شود، از این رو این دبیرخانه با مرکزیت بنیاد شهید شهرستان تاسیس شد.
,وی اضافه کرد: امسال برای سازماندهی بهتر امور، شش کمیته مستندسازی با مسئولیت بنیاد شهید، اجرایی با مسئولیت ناحیه مقاومت بسیج، هیأت های مذهبی با مسئولیت اداره تبلیغات اسلامی، رسانه و فضای مجازی با مسئولیت اداره ارشاد و پشتیبانی با مسئولیت شهرداری تشکیل شده است.
,فرماندار ادامه داد: جلسه گرامیداشت این روز دوشنبه شب از ساعت شش تا هشت بعد از ظهر با حضور حجت الاسلام شهیدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برگزار می شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه