اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره تعزیرات حکومتی زابل خبر داد:

کشف ۱۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در زابل/ به ۱۰۹ پرونده تعزیری رسیدگی شد

کشف ۱۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در زابل/ به ۱۰۹ پرونده تعزیری رسیدگی شد
رئیس اداره تعزیرات حکومتی زابل گفت: طی ماه گذشته به تعداد ۱۰۹ پرونده تعزیری در شعبه تعزیرات شهرستان زابل رسیدگی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین جهان آبادی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: مأمورین پلیس آگاهی شهرستان زابل از یک دستگاه خودرو موفق به کشف یک هزار و ۲۰۰ لیتر نفت گاز با عنوان تخلف عرضه خارج از شبکه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
وی افزود: با تشکیل پرونده به منظور رسیدگی به آن، در تعزیرات حکومتی اقدامات مربوط به رسیدگی در شعبه اول بدوی شروع شد تا خاطی به مجازات لازم برسد.

رییس اداره تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: شعبه رسیدگی کننده به جهت اظهارات متهم، نحوه کشف و صورتجلسه تنظیمی، وفق قوانین و مقررات تخلف را وارد دانست و متخلف را به میزان ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم کرد.

جهان آبادی در ادامه بیان داشت: در ماه گذشته تعداد ۱۱۹ فقره پرونده تخلفاتی در شعب تعزیرات حکومتی زابل تشکیل که تعداد ۱۰۹ فقره پرونده رسیدگی شد.

وی تاکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و با توجه به جرایم اثبات شده، متخلفین به میزان ۶۸۷ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و شاکیان خصوصی محکوم شده اند.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی زابل اذعان داشت: با توجه به اهمیت قاچاق و اثرات مخرب آن بر جامعه به ویژه سلامت و اقتصاد کشور اداره تعزیرات حکومتی زابل به شدت با متخلفان برخورد کرده و در این راستا هیچ گونه چشم پوشی نخواهد داشت.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه