اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در قائم‌شهر:

کارخانه نساجی یک سرمایه ملی است/ سازمان صنعت و معدن باید به توسعه صنعتی کمک کند

کارخانه نساجی یک سرمایه ملی است/ سازمان صنعت و معدن باید به توسعه صنعتی کمک کند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کارخانه نساجی که یک سرمایه ملی محسوب می‌شود بلاتکلیف مانده است و به منظور رفع مشکلات آن، به همراه نمایندگان و مقامات محلی بررسی لازم صورت می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، منصور معظمی در حاشیه بازدید از کارخانه نساجی مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: کارخانه نساجی که یک سرمایه ملی محسوب می‌شود بلاتکلیف مانده است و به منظور رفع مشکلات آن، به همراه نمایندگان و مقامات محلی بررسی لازم صورت می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم آنلاین,

وی با بیان اینکه به لحاظ مالکیت، کارخانه نساجی خصوصی است و دولت نمی‌تواند در این زمینه دخالت کند، افزود: باید راهی مشخص شود تا از طریق مشارکت، تشویق بخش خصوصی و حمایت سازمان گسترش مشکلات این کارخانه برطرف شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه سازمان صنعت و معدن باید به توسعه صنعتی کمک کند، تصریح کرد: برای راه‌اندازی مجموعه‌هایی که در کشور سال‌هاست که بلاتکلیف مانده خوشبین هستیم تا مشکلات پیشروی آن‌ها رفع شود.


رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان اینکه امسال از سوی رهبری به تولید و اشتغال تاکید شده و مسئولان دولتی باید شرایط این امر را تقویت کنند، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های سازمان گسترش وزارت صنایع و نوسازی ایجاد اشتغال برای جوانان در جامعه است تا شعار سال محقق شود.

این مسئول بیان کرد: صنعت نساجی مورد تاکید دولت است چرا که از نظر سرمایه‌گذاری نسبت به دیگر صنایع، سرمایه کمتری نیاز دارد و اشتغالزایی بیشتری نیز درپی خواهد داشت.

معظمی در پایان این بازدید کوتاه اظهار کرد: امسال دولت ۱۰ هزار میلیارد تومان از طریق سیستم بانکی برای نوسازی صنایع در کشور تخصیص داده است که اختصاص این تسهیلات از سوی کارگروه‌های استانی انجام می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه