اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصاالرضا علیه الاسلام خراسان جنوبی:

اجرای ۸۰ طرح محرومیت زدایی با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان در دهستانهای مرزی خراسان جنوبی

اجرای ۸۰ طرح محرومیت زدایی با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان در دهستانهای مرزی خراسان جنوبی
فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: ۸۰ طرح محرومیت زدایی با اعتباری حدود یک و نیم میلیارد تومان در سه دهستان مرزی خراسان جنوبی در حال اجرا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، سردار حسن رجب زاده فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا علیه الاسلام خراسان جنوبی، شامگاه چهارشنبه در مراسم ازدواج ۲۵ زوج شهرستان درمیان اظهار کرد: 100 سری جهیزیه به 100 نوعروس مناطق محروم استان در شهرستانهای درمیان، نهبندان، سربیشه و زیرکوه به ارزش پنج میلیارد ریال امروز در شهرستان درمیان و زیرکوه و هفته آینده در شهرستان نهبندان و سربیشه اهدا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,

 
وی افزود: این تعداد جهیزیه با همکاری آستان قدس رضوی تهیه شد و انشاالله تصمیم بر آن است که به زودی 100 سری دیگر نیز در این شهرستانها توزیع شود.
 
فرمانده تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی بیان کرد: قرارگاه عملیاتی ثامن ائمه بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب از یک سال گذشته فعالیت خود را در خراسان جنوبی در راستای محرومیت زدایی و تامین امنیت آغاز کرده است.
 
سردار رجب زاده با اشاره به اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت قرارگاه ثامن الائمه عنوان کرد: توزیع 14هزار بسته معیشتی، 9 هزار بسته لوازم التحریر و تعدادی غذای گرم بین محرومان از جمله اقدامات کوتاه مدت محرومیت زدایی این قرارگاه بوده است.
 
وی خاطر نشان کرد: در راستای محرومیت زدایی اقدامات بلندمدت و اجرای طرحهای زیرساختی با همکاری مردم در دهستانهای لانو، بندان و گزیک در حال انجام است که تعداد این طرحها ۸۰ طرح و با اعتباری حدود یک و نیم میلیارد تومان بوده و تعداد خانوار بهرمند از این طرح ها دو هزار خانواده خواهند بود.
 
فرمانده قرارگاه ثامن الائمه با اشاره به تغییر نام این قرارگاه به قرارگاه شهید ناصری خراسان جنوبی گفت: کم آبی و خشکسالی طولانی مدت از مهمترین مشکل روستاهای مرزی خراسان جنوبی است که لازم است با توجه به شرایط موجود زمینه اشتغال در نقاط روستایی برای ماندگاری جمعیت در روستاها و امنیت پایدار در مرزها ایجاد کرد.
 
سردار رجب زاده اظهار کرد: در حقیقت در شهرستان مرزی درمیان مرزنشینان، مرزبانان واقعی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و ایجاد امنیت پایدار تنها با حضور مردم در نوار مرزی محقق می‌شود.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه