logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس آموزش و پرورش بندرترکمن:

حماسه بزرگ 9دی حاصل عنایت الهی، رهنمودهای رهبری و بصیرت مردم است

حماسه بزرگ 9دی حاصل عنایت الهی، رهنمودهای رهبری و بصیرت مردم است
رییس آموزش و پرورش بندرترکمن گفت: حماسه بزرگ و به یاد ماندنی 9 دی ماه سال 88 حاصل عنایت الهی، رهنمودهای رهبری و نقش بی‌بدیل مردم با بصیرت و ولایتمدار ایران در خنثی سازی توطئه‌های دشمنان و برگ زرینی بر افتخارات تاریخ انقلاب اسلامی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، مسعود ایمری با اشاره به روز تاریخی 9دی در انقلاب اسلامی در مصاحبه با خبرنگار ما اظهار داشت: حماسه 9 دی بیانگر بصیرت و اعتماد ملت ایران به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود که با تمام وجود در برابر دسیسه های دشمن مقابله کرده و وحدت را به رخ جهانیان کشیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,

وی افزود:ملتی که که با خون جوانان سربلند این سرزمین بدون هیچگونه فراخوان،با بصیرت خویش به خیابان ها آمدند تا نشان دهند همیشه و در هر شرایطی پشتیبان ولی فقیه بوده تا پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام و انقلاب دهند.
رییس آموزش و پرورش بندرترکمن تصریح کرد:حماسه بزرگ و به یاد ماندنی 9 دی ماه سال 88 حاصل عنایت الهی،رهنمودهای رهبری و نقش بی‌بدیل مردم با بصیرت و ولایتمدار ایران در خنثی سازی توطئه‌های دشمنان و برگ زرینی بر افتخارات تاریخ انقلاب اسلامی بود.
ایمری خاطر نشان کرد:حماسه خودجوش و مردمی پاسخ دندان شکن ملت به آشوبگرانی بود که به فکر خام خویش درصدد تصاحب چند روزه نظام اسلامی بودند اما زهی خیال باطل که پشتوانه این انقلاب ولایت فقیه است.
وی یادآور شد:در این حماسه بزرگ مردم با هر گرایش و فکری با آرمان های امام و شهدا بیعت کردند، تا هجمه به دین و انقلاب را بی پاسخ نگذارند.
رییس آموزش و پرورش بندرترکمن تاکید کرد:این حماسه،بیعت دوباره با نظامی بود که از دل ملت جوشیده و با اتکا به ولایت فقیه و ملت استوار مانده است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه