logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تحلیل گر مسائل اقتصادی عنوان کرد؛

رکود تورمی؛ مهمترین مشکل اقتصاد ایران!

رکود تورمی؛ مهمترین مشکل اقتصاد ایران!
یکی از تحلیل گران اقتصادی استان گلستان در تحلیلی به رکود تورمی پرداخته است و می گوید: مهمترین مشکل اقتصاد ایران ، رکود تورمی است یعنی در عین حالی که بیکاری فزاینده در کشور وجود دارد سطح قیمتها هم بالاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "یاسر رخشان" از تحلیل گران اقتصادی استان گلستان در گفتگو با خبرنگار ما در باب رکود تورمی گفت: مهمترین مشکل اقتصاد ایران ، رکود تورمی است، یعنی در عین حالی که بیکاری فزاینده در کشور وجود دارد سطح قیمتها هم بالاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین, کاسب امین,

وی در پاسخ به این سوال که، راهکار خروج از این رکود را چیست، افزود: تنها راهکار برون رفت از این مشکل افزایش تولید و حمایت فراگیر از تولید ملی است که در حال حاضر با شرایط کسب و کار نامناسب در ایران و پایین بودن تعرفه های وارداتی و قاچاق کالا حمایت درخوری از تولید وجود ندارد و همین امر بر معضل تعطیلی صنایع افزوده است.

"رخشان" تصریح کرد: از طرفی اقتصاد مانند یک الاکلنگ است که در یک طرف آن  رکود و طرف دیگر تورم قرار دارد یعنی اگر دولت بخواهد رکود را کاهش دهد باید از سیاستهای انبساطی استفاده کند که بناچار سبب بالارفتن تورم می شود و اگر بخواهد بر تورم فائق آید باید از سیاستهای انقباضی بهره گیرد که این هم مجددا سبب بالا بردن بیکاری و رکود در اقتصاد می شود.

,
,
,

* ادعای خروج از رکود در سال آینده با توجه به لایحه بودجه ۹۷ وجود ندارد

, * ادعای خروج از رکود در سال آینده با توجه به لایحه بودجه ۹۷ وجود ندارد, * ادعای خروج از رکود در سال آینده با توجه به لایحه بودجه ۹۷ وجود ندارد,

این استاد دانشگاه اظهار کرد: درحال حاضر که در اقتصاد ایران وزنه رکود سنگینتر از تورم است باید با اعمال سیاستهای انبساطی پولی و مالی تحریک اقتصاد را در دستور کار قرار داد اما آنچه در عمل شاهد هستیم با افزایش مالیات، کاهش بودجه عمرانی، کاهش یارانه ها و افزایش قیمت حاملهای انرژی و ... در واقع دولت به سیاست انقباضی روی اورده که سبب بدتر شدن وضعیت رکودی کشور می شود، لذا پیش بینی و دورنمای خوبی از ادعای خروج از رکود در سال آینده با توجه به لایحه بودجه ۹۷ وجود ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه