اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار ویژه زابل:

سالانه ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در در چاه نیمه تبخیر می‌شود/ تصویب ۲۵ میلیارد تومان برای تامین آب در سیستان وبلوچستان

سالانه ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب در در چاه نیمه تبخیر می‌شود/ تصویب ۲۵ میلیارد تومان برای تامین آب در سیستان وبلوچستان
فرماندار ویژه زابل گفت: سالانه ۳۵۰ میلیون مترمکعب آب در چاه نیمه ها تبخیر می شود که منبع عظیمی آب از این طریق به هدر می رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هوشنگ ناظری در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: در مبحث مدیریت آب اقدامات بسیار خوبی انجام شده است چون یکی از اصلی ترین مشکلاتی در مدیریت آب تبخیر آن بود که با توجه به ضرورت های موجود و منابع آبی که از کشور دیگری سرچشمه می گیرد اقدامات مهمی انجام شد.

وی افزود: با اجرایی شدن پروژه بزرگ و تاریخی ۴۶ هزار هکتاری که در حال انجام است جلوی بخش زیادی از تبخیر آب گرفته خواهد شد.

معاونت استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دولت در بخش مخازن در حال پیگیری برای افزایش ظرفیت مخازن چاه نیمه ها است چون سالانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون متر مکعب از سطح چاه نیمه ها تبخیر می شود.

فرماندار ویژه زابل با عنوان اینکه مبلغ ۲۵ میلیارد تومان برای تامین آب در استان و منطقه سیستان از ژرفا مصوب شده است، خاطرنشان کرد: ریزگردها زیرساخت ها را به مخاطره می اندازد اما با این حال سال ها از آن غافل و فقدان آن کاملا احساس می شد، به طوری که در گذشته هیچ برنامه ای نبود و یا اگر برنامه ای هم بود هر ارگان به صورت فردی کار می کرد.

ناظری خاطرنشان کرد: در طی این سه سال اخیر برنامه های خوبی تحت عنوان مدیریت جامع تالاب هامون انجام پذیرفته و سند آن تدوین گردیده بنابراین مشارکت و نقش مردم و بهره برداران نیز در مدیریت تالاب هامون مهم است.

وی تاکید کرد: کانون های بحران شن های روان در افغانستان است و این مشکل را باید از سرمنشا که ولایت نیمروز است مهار کرد چون اگر در پایین دست بخواهیم چه از روش های شیمیایی و چه از روش های بیولوژیکی برای مهار استفاده کنیم به نتیجه ای نخواهیم رسید مشابه کاری که در سال ۱۳۸۰ با احداث بادشکن ها در تالاب هامون انجام شد.

ناظری اذعان داشت: در رابطه با شن های روان کمیته هایی تشکیل و برنامه هایی را با هماهنگی با سازمان جنگل ها و مراتع کشور و سازمان محیط زیست تنظیم و رایزنی هایی در داخل و خارج کشور انجام شده که در این راستا انتظار می رود پروژه های این قسمت به زودی باتوجه به توافق هایی که طرف مقابل باید داشته باشد انجام و پروژه مهار حرکت شن های روان در کانون آن اجرایی شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه