logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

افتخاری برای خانواده کشتی؛

پرچم پر افتخار ایران بر بالای قله بصیرت و عشق / به اهتزاز در آمدن پرچم عزیز ایران با دستان قهرمان کشتی جهان

پرچم پر افتخار ایران بر بالای قله بصیرت و عشق / به اهتزاز در آمدن پرچم عزیز ایران با دستان قهرمان کشتی جهان
مسعود مصطفی جوکار در خیزش بزرگ مردمی ضد اغتشاشات اخیر و فتنه گران به خبرنگار همدان ورزش گفت: تمام اقشار و به خصوص ورزشکاران در تمام میادین سعی بر این داشته اند که پرچم کشورشان را که دارای قداست خاصی است بالا نگه دارند و برای آن احترام زیادی قائل هستند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری همدان ورزش،مسعود مصطفی جوکار (زادهٔ ۱۳۵۶، ملایر کشتی‌گیر آزادکار سابق ایرانی است که مدال نقرهٔ المپیک ۲۰۰۴ آتن را در وزن ۶۰ کیلوگرم به دست آورده‌است. وی نماینده وزن ۷۴ کیلوگرم کاروان ایران در مسابقات المپیک ۲۰۰۸ پکن بود که در همان دیدار نخست در یک کشتی نه چندان جالب مقابل کیریل ترزیف از بلغارستان شکست خورد و با توجه به شکست ترزیف برابر بوایسار سایتیف از دور مسابقات کنار رفت او در بازگشتی فوق العاده به کشتی قهرمانی،ابتدا به یک وزن بالاتر آمده و در وزن ۸۶ کیلوگرم توانست مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ را بدست آورد.پس از آن نیز در مسابقات بین‌المللی جام تختی مدال طلا را بدست آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش,

 

,

خانواده جوکار در ملایر که می توان از آن ها به عنوان قهرمانان کشتی جهان نام برد برای هر ورزش دوستی آشناست و زبانزد خاص و عام است .

, خانواده جوکار در ملایر که می توان از آن ها به عنوان قهرمانان کشتی جهان نام برد برای هر ورزش دوستی آشناست و زبانزد خاص و عام است . ,

 

,

مسعود مصطفی جوکار در خیزش بزرگ مردمی ضد اغتشاشات اخیر و فتنه گران به خبرنگار همدان ورزش گفت: تمام اقشار و به خصوص ورزشکاران در تمام میادین سعی بر این داشته اند که پرچم کشورشان را که دارای قداست خاصی است بالا نگه دارند و برای آن احترام زیادی قائل هستند .

, مسعود مصطفی جوکار در ,

 

,

وی ادامه داد: قهرمانان و پهلوانان هنگام بالا رفتن پرچم در تمام میادین افتخار می کنند و این اتفاقات اخیر که در اکثر نقاط کشور و در شهرستان ملایر توسط عده ای که هویت آن ها مشخص نیست رخ داد و پرچم این کشور را پایین کشیدند جای تاسف دارد .

,

 

,

قهرمان نام آور ایرانی گفت: مردم ایران همیشه پشتیبان ولایت و رهبری بوده و هستند و پرچم این کشور توسط رهبر عزیز به امام زمان (عج) می رسد .

,

 

,

وی بیان داشت: بسیار خوشحالم که وظیفه خطیر بالا بردن پرچم کشور عزیزمان را بر عهده دارم و امیدوارم که همگی جوانانی برومند و غیور برای این مرزو بوم باشیم .

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه