به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، جمعی از رانندگان و کارگران سازمان حمل و نقل یاسوج نسبت به پرداخت نشدن حق و حقوق و بیمه تامین اجتماعی خود اظهار نارضایتی کرده و خواستار رسیدگی مسئولان به این موضوع شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ,این رانندگان و کارگران در گفت و گو با صبح زاگرس اظهار کردند: این روزها شاهد تجمع اعتراض آمیز مردم نسبت به گرانی و پرداخت نشدن حق و حقوق خود بعد از گذشت چند ماه از سوی مدیران و پیمانکاران هستیم که متاسفانه با دخالت بعضی از عناصر فرصت طلب این خواسته بحق ملت در میان این همه هیاهو باز به فراموشی سپرده شده است.
,
رانندگان و کارگران سازمان حمل و نقل یاسوج می گویند: حدود پنج ماه ست که حق و حقوقمان معوق شده است و حتی حق بیمه تامین اجتماعی مان نیز پرداخت نشده است و با وجود تلاش برای پرداخت حقوق و مطالباتمان تهدید به اخراج و معرفی به کمیته انضباطی می شویم.
,
این افراد عنوان کردند: این در حالی است که رانندگان یاسوجی حتی در روزهای تعطیل و مناسبت های ویژه همراه و همگام با نیروهای نظامی و انتظامی به برقراری نظم و امنیت در این شهر کمک می کنند.
,
رانندگان یاسوجی بیان کردند:از مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد انتظار می رود قبل از این که اعتصاب رانندگان باعث برهم خوردن نظم و آرامش شهر شود به پیگیری و رفع این مشکل بپردازند.
,
مطالبات رانندگان به حق است/ قول رفع مشکل تا پایان سال 96
, مطالبات رانندگان به حق است/ قول رفع مشکل تا پایان سال 96,
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر یاسوج در گفت و گو با خبرنگار صبح زاگرس با اشاره به اینکه مطالبات این رانندگان و کارگران به حق است، گفت: از سال 94 تاکنون رانندگان حوزه درون شهری یارانه سوخت و حق بیمه 13.5 درصدی تامین اجتماعی دریافت می کردند که این یارانه از سوی دولت حذف شد و مشکلاتی را برای رانندگان بوجود آورده است.
,
سجاد بهرامی ابراز داشت:سهم بیمه تامین اجتماعی این رانندگان 27 درصد است که 13.5 درصد را خودشان و 13.5 درصد را نیز دولت پرداخت می کرد که دولت سهم خود را حذف کرد.
,
وی گفت: سازمان حمل و نقل بار و مسافر یاسوج قبلا اسامی رانندگانی که برای دریافت یارانه سوخت و حق بیمه تامین اجتماعی در سامانه ثبت نام می کردند را پس از بررسی و تایید در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار می داد و هم اینک این سامانه به خاطر مسائل اقتصادی از سوی دولت به طور کلی قطع شده است.
,
وی بیان کرد: با پیگیری هایی که از طریق استانداری کهگیلویه و بویراحمد و همچنین نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته قرار است ردیف بودجه ای برای پرداخت مطالبات این رانندگان و کارگران اختصاص داده شود و تا پایان سال 96 مشکل آنها برطرف شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه