اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چین برای افغانستان پایگاه نظامی می‌سازد

چین برای افغانستان پایگاه نظامی می‌سازد
سخنگوی وزارت دفاع افغانستان اظهار داشت: چین برای ارتش افغانستان در مرز مشترک این کشور با تاجیکستان یک پایگاه نظامی می‌سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «اورآسیا»، «دولت وزیری» سخنگوی وزارت دفاع افغانستان خبر داد چین برای ارتش افغانستان در ولایت «بدخشان» این کشور یک پایگاه نظامی می‌سازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: توافق برای ساخت این پایگاه در پی سفر اخیر «طارق شاه بهرامی» وزیر دفاع افغانستان به پکن و دیدار با «چانگ وان کوان» همتای چینی‌اش صورت گرفته است.

چانگ در این دیدار از تمایل پکن برای افزایش روابط نظامی با افغانستان و همکاری‌های دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم و مسائل امنیتی خبر داده بود.

وزیری تصریح کرد چین تمام تجهیزات مورد نیاز این پایگاه از جمله «سلاح، یونیفرم نظامیان و تجهیزات نظامی» را نیز تهیه خواهد کرد.

یکی از مقامات وزارت دفاع افغانستان تصریح کرد پکن این پایگاه را به دلیل نگرانی‌اش از ورود تروریست‌های «اویغور» از طریق خاک افغانستان به چین و جلوگیری از این موضوع خواهد ساخت.

گفتنی است که بدخشان مرز کوچک 76 کیلومتری کوهستانی با چین دارد و آسان‌ترین مسیر دستیابی چین به افغانستان از طریق منطقه «پامیر» تاجیکستان است.

اخیرا نیز «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان با اشاره به مرز مشترک طولانی این کشور با افغانستان گفته بود که کشورش در برابر حضور داعش در شمال افغانستان بی‌تفاوت نیست.

این در حالی است که روسیه و دیگر کشورهای آسیای مرکزی نیز بارها نگرانی خود را از گسترش ناامنی در افغانستان ابراز کرده‌اند و چندی پیش وزارت دفاع روسیه از انتقال و استقرار چندین دستگاه تانک، ده‌ها فروند بالگرد، و چند سامانه دفاع ضدهوایی و تجهیزات نظامی دیگر به تاجیکستان خبر داده بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه