اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یاداشت/

دادن هر نوع وعده دروغ پیگرد الهی دارد

دادن هر نوع وعده دروغ پیگرد الهی دارد
امروز اگر عده ای وارد میدانی شوند و وعده های دروغین به مردم بدهند ممکن است جمعیت زیادی را مجذوب خود کنند؛ ولی به مرور زمان دست آن طرف رو می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجوآزاد یَعِدُهُمْ وَ یُمَنِّیهِمْ وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیْطانُ إِلاَّ غُرُورا (النساء/۱۲۰) شیطان به آنها وعده های دروغین می دهد و به آرزوها سرگرم می سازد و جز فریب و نیرنگ به آن ها وعده نمی دهد وعده های دروغ، پوک و پوچ دادن یکی از اصلی ترین کارهای شیطان برای نفوذ و رخنه، در قلب و جان انسان است. با همین حربه است که انسان را تشویق به گناه و وی را آلت دست خویش قرار می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوآزاد,

شیاطین بر هر انسان دروغ گویی نازل می شوند. اگر کسی دروغگو باشد، خدا فرموده که وای به حال او و مورد هدایت قرار نمی گیرد. ما اکثر مواقع از دروغ های کوچک غافل هستیم. وعده دادن بیجا یک قسم از دروغ گویی است. این بدان معناست که من چیزی را به شما وعده می دهم اما از همان ابتدا بنا به انجام و اجرای آن را ندارم مطلب مهم نخست آنست که ما نباید وعده های دروغین، غیرعقلایی و ناممکن به مردم بدهیم، دوم آنکه کسی که وعده دروغ می دهد اگر خلف وعده کند یا این عمل خود را به گردن کسی بیندازد اعتماد کردن به آن شخص بسیار سخت است و علاوه بر اینکه اعتماد ما نسبت به او از بین می روند نسبت به سایرین(کسانی که فلان وعده را می دهند) نیز اعتمادمان کم می شود.

,

امروز اگر عده ای وارد میدانی شوند و وعده های دروغین به مردم بدهند ممکن است جمعیت زیادی را مجذوب خود کنند. ولی به مرور زمان دست آن طرف رو می شود. یکی از حوزه هایی که وعده دروغ در آن زیاد داده می شود، حوزه سیاست است و یکی از عوامل سیاست زدگی ما نیز وعده دروغ است. متاسفانه این رفتارها برآمده از فرهنگ غربی بوده که جامعه ما هم از آن نمونه گرفته است.

,

تدین مساله ایست که مانع بروز چنین رفتارهایی می شود. طبق گفته امیرالمومنین (ع) سیاستمداری با تقوای ما همواره در مقابل با سیاستمداری بی تقوای معاویه قرار دارد.

,

حانیه رستم آبادی

, حانیه رستم آبادی,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه