اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

همه ذکر باران بگیریم؛

نماز برای طلب باران در کاشان

نماز برای طلب باران در کاشان
مردم کاشان می خواهند در این سال های پول و برج و اینترنت، یک حرکت توحیدی را تجربه کنند. پس همه مردم، تمام قد به احترام این حرکت بایستند و ذکر باران بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازکاشان اول؛سید مهدی سیدی/ قرار است جمعه این هفته، مردم کاشان به امامت آیت الله نمازی، به مصلای کاشان رفته و نماز باران بخوانند. این روزها مصیبت بی آبی و قهر آسمان، گریبانگیر ما شده است. بحران آب، مسأله قرن است و در آینده، مرگبارترین نزاع های بین المللی بر سر تصاحب آب، شکل خواهد گرفت. ایران در سال های تنش آبی، گرفتار شده است و در همین ۲۰۱۸، یک میلیارد نفر از مردم دنیا، به آب سالم و بهداشتی دسترسی نداشته و در فقر مطلق به سر می برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,

در این معنا تردیدی وجود ندارد که ایران و به ویژه مناطق کویری آن، باید برای تهدید کم آبی، فکرهای مهندسی و علمی مهمی انجام بدهد، اما نمی شود از یک معنای مؤمنانه دیگر نیز غفلت کرد: اینکه خداوند است که باران را بر مردم نازل می کند و اگر بر گناه مردم خشم بگیرد، آنان را از عمومی ترین نعمت های خود، مثل آب و هوا و امنیت، محروم خواهد ساخت.
نماز باران فارغ از نتیجه آن، یک تلاش مؤمنانه و تضرع خاشعانه است که توحید را به یاد مردم می آورد. اینکه نسل انسان باور کند قادر مطلق خداست و همه چیز به خواست و اراده اوست.
حال، مردم کاشان می خواهند در این سال های پول و برج و اینترنت، یک حرکت توحیدی را تجربه کنند. پس همه مردم، تمام قد به احترام این حرکت بایستند و ذکر باران بگیرند. نویسنده ها بنویسند؛ گوینده ها منبرها را از این اقدام پر کنند؛ سیاستمداران به روی این رفتار مؤمنانه، آغوش بگشایند؛ مدارس و معلمان، فرزندان ما را با این مفهوم توحیدی، صلح دهند و اهالی رسانه و خبر، این خداباوری را با پژواک زیاد، منعکس کنند؛ و صد البته برای روزهایی حداقل کوتاه، اراجیف گویان، لب فروبندند و از مسخره کردن باورها و حقیقت ها، خودداری کنند.
این حرکت، حتی اگر به ریزش باران خدا، ختم نشود، باز ما را مؤمن تر می کند؛ گرچه باور داریم خدای هستی بخش، رحمتش را از ما دریغ نخواهد کرد. فقط همگان به دعا برخیزیم و به حقانیت دعاهای خود ایمان بیاوریم. اگر می توانیم روزه بگیریم، به نفع باران حرف بزنیم، کودکان را در این عطشناکی شهر همراه کنیم و قدری از حجم و تکرار گناهان و غفلت ها بکاهیم.
و اما یک چیز دیگر: چتر بردن به هنگام نماز آیات، چیز شگفتی است. خوشا به احوال آنان که به قدرت دعای جمعیت باور دارند و آماده خیس شدن زیر آسمان خشک کویرند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه